Ahojte, mozem odstupit z Autoksoly,? Mám ešte 4 jazdy, nesom vobec spokojna s instruktorom, viem že je už neskoro ale všetko už presahuje medze.. Radšej prídem o dve stovky ako o 5! Dik za rady a skusenosti
A neda sa vymenit instruktor? Ako ten moj bol tiez prvotriedny kok ale dohodla som sa so sefkou autoskoly ze mi ho vymeni...uz nemas vela,uz to dobojuj
on je majitelov synačik takze stym nepochodím.. mal ma na fb medzi priatelmi vcera ma z nich vyhodil nechapem preco.. nic ma nenaucill.. naplanoval mi ajzdy tak ze mam 4 ktore musim vycerpat na cvicisko!! v meste som na jazde bola posledny krat 1.12 aku mam sancu ze 12.1 urobim jazdu?? aleboa j cvicisko? nulovu
No neviem, nevravím, že inštruktor nemá zvýšiť hlas, ak žiak urobí nejakú závažnú chybu pri riadení motorového vozidla, ale nemôže na ňu kričať pri každej hlúposti! Skúsený inštruktor ma upozorniť na chybne konanie žiaka a vysvetliť mu ako to urobiť správne. To, že bude na ňu inštruktor neustále kričať ju bude len viac znervózňovať a bude to povestná voda na mlyn pre robenie chýb!
Neviem, prečo si si nevymenila inštruktora, možno v predmetnej autoškole viac inštruktorov nie je, ale radím ti, aby si kurz dokončila a pripravila sa na skúšky s policajtom.
4 jazdy do konca a teraz to vzdaš? A potom chceš chodiť celý kurz odznova? Pána ja by už jebal na to a skusil to dokončiť asi. By ma jeblo potom všetko zase chodiť.
a iného inštruktora nemajú? A tak skus mu napisať normalne ze ci ti ešte raz može pomoct s jazdami a všetko ze potrebuješ jazdy, aj ked je blbec.
a co konkrétne robi?
Prečo by mala dokončiť kurz, keď jej podmienky nevyhovujú? O.o Treba ísť/zavolať majiteľovy, reklamovať poskytnuté služby a dohodnúť sa na ukončení kurzu s vrátením zvyšnej čiastky peňazí, alebo výmene inštruktora.
keby po mne inštruktor kričí tak mu asertivne pviem že nech po mne nekričí, že to nemám rada, a ospravedlnila som sa za nedostatočnú pozornosť vozovke/vedeniu vozidla a že sa budem snažiť na to myslieť.
Je iné ak by sa to stalo v nejakej život ohrozujúcej situácií (či už moja chyba alebo chyba iného užívatela vozovky)
A ak by sa rozhodol po mne ziapať namiesto normalnej citovo nezafarbenej komunikacie, po opakovanom upozornení by som vystupila z auta (to by som bola schopna aj niekde proste medzi mestom a kontaktovala majitela autoškoly.
a k veci, osobne by som to riešila čo najskôr, nie 10 dní pred skúškami....to už je také že no nič moc...
ale môžeš sním vyrapovať to, že skrze nespokojnosť nech to vyriešite tak žýe dostaneš napr. 5 jazd zdarma s inym inštruktorom. aA s iným aj tých 5 čo ti ostáva.
Však predsa rodičia s achodia sťažovať...tak sa choj aj ty proste. Normálne sa ako ludia dohodnúť.
No ja som mu uz nazancila na cvicisku ze niesom spokojná, ze mi da raz do tyzdna cvicisko pridem po prvom raze a po tyzdni na cvicisko, a hned namna ondi ze co nepametam! vzdy som myslela ze sa nejak rozhybe ze bude lepsie.. ale viem, že už je neskoro.., ale ked som vozovku teda mesto nevidela mesiac a pol lebo skusky sa mi prelozili na 19! aku mam ralnu sancu to urobit? a mim ochodom jazd v meste som mala 5:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No neviem, nevravím, že inštruktor nemá zvýšiť hlas, ak žiak urobí nejakú závažnú chybu pri riadení motorového vozidla, ale nemôže na ňu kričať pri každej hlúposti! Skúsený inštruktor ma upozorniť na chybne konanie žiaka a vysvetliť mu ako to urobiť správne. To, že bude na ňu inštruktor neustále kričať ju bude len viac znervózňovať a bude to povestná voda na mlyn pre robenie chýb!
Neviem, prečo si si nevymenila inštruktora, možno v predmetnej autoškole viac inštruktorov nie je, ale radím ti, aby si kurz dokončila a pripravila sa na skúšky s policajtom.
a co konkrétne robi?
lol
keby po mne inštruktor kričí tak mu asertivne pviem že nech po mne nekričí, že to nemám rada, a ospravedlnila som sa za nedostatočnú pozornosť vozovke/vedeniu vozidla a že sa budem snažiť na to myslieť.
Je iné ak by sa to stalo v nejakej život ohrozujúcej situácií (či už moja chyba alebo chyba iného užívatela vozovky)
A ak by sa rozhodol po mne ziapať namiesto normalnej citovo nezafarbenej komunikacie, po opakovanom upozornení by som vystupila z auta (to by som bola schopna aj niekde proste medzi mestom a kontaktovala majitela autoškoly.
a k veci, osobne by som to riešila čo najskôr, nie 10 dní pred skúškami....to už je také že no nič moc...
ale môžeš sním vyrapovať to, že skrze nespokojnosť nech to vyriešite tak žýe dostaneš napr. 5 jazd zdarma s inym inštruktorom. aA s iným aj tých 5 čo ti ostáva.
Však predsa rodičia s achodia sťažovať...tak sa choj aj ty proste. Normálne sa ako ludia dohodnúť.