aj ja som velmi bleda, skoro ako stena, ale make-up nepouzivam. no aky si si ty vybrala? ak by som chcela nejaky si pozriet, neviem co. raz v predajni mi dokonca jeden poradili, aj som si ho kupila, ale aj tak mi bol tmavy, tak nepouzivam, otrasne sluzby
a urcite svetlejsi radim, nie je nic horsie ako vyzerat ako pomaranc
@similda no ten svetlejší max factor miracle touch... počula som že je fakt dobrý... ale že sa rýchlo minie... a ten tmavší max factor lasting performance. Ale teraz som tiež počula o nejakom dermacole makeup cover že je nejaký svetlý tak ho idem pozrieť
áno áno..svetlejší..pretože tmavší bude robiť galibu na krku..ak si ho dávaš na celú tvár...tam ako je sánka..tam sa to dosť často (babám v škole) oddeľuje farbou...a je to otrasné a svetlejší sa predsa dá doplniť púdrom čo to dokončí
tiez sa pridavam k nazoru svetlejsi ... este teraz ked je zima.. tazko ta oslahne slnko ze by si bola opalena a zisiel by sa tmavsi aj ked hovoris ze si dost bleda tak duplovane....ja som neni moc biela ale ten druhy najbeldsi uz mi bol tmavy .... mne vyhovuju makeupy od oriflame.. na ten zmatnujuci tam nedam dopustit ...
OK tak svetlejší... lebo som pýtala radu aj od mamy... tá vravela že ten svetlý je až moc svetlý... a ten tmavý je dobrý.... ale tak zoberiem ten svetlejší, ak tak kúpim aj ten tmavší a budem miešať =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A chceš púder či krém?
a urcite svetlejsi radim, nie je nic horsie ako vyzerat ako pomaranc
alebo bledší, ja tiež na seba kydám najbledší aký existuje
tak teda vyhral svetlejší... a je fajn