Dnes som si odrthol jacka zo sluchadiek Koss porta pro, neviete ako sa to da opravit? Teda ci sa to da spravit nejak doma alebo to mam zaniest do opravy alebo sa snimi uz rozlucit?
Máš skúsenosti s pájkovaním káblov?? ak hej choď si kúpiť do elektra nový jack a naletuj... ak nie zober do opravy ak nebudú lenivý opravia ti to tam ale neviem či to bude lacné..ale určite nevyhadzuj
@bangbangboom jj koss majú doživotnú záruku ale asi sa ten jack neotrhol samovolne ... a čo sa týka toho letovania ak sa ti otrhol ten kábel pri jacku tak to nebude sranda zaletovať
.. ... normalne si kup jack a napajkuj.. a keď to nevieš, tak si to daj zrobiť, určite to bude lacnejšie, ako kúpiť nové Koss ... ak sa im to vobec bude chcieť zrobiť
@bangbangboom nie na všetky, za slúchatká s doživotnou zárukou sa platí viac ako za tie s dvojročnou ktorá je zákonná, a ešte k tomu doživotná je len to že v prípade zničenia slúchatiek ti dajú nové za tuším 6 eur...
No ja by som ich reklamoval uz davnejsie, lenze som to kupoval cez net a som im asi mesiac potom este pisal asi 3 maily a oni nic..Ale su este v zaruke,teda nie v tej dozivotnej ale dvojrocnej..
@r3drum neuznajú ti to.. je to mechanické poškodenie za ktoré si môžeš sám... mňa odkázali na kossácky originál servis v blave, že tam mi za poplatok dajú nové alebo oservisujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov