Včera sa na facebooku objavila stránka, ktorá je za odvolanie prezidenta SR,ktorá má už viac ako 12 tisíc fanúšikov : » www.facebook.com/stopgasparovico...
Čo si o tom myslíte? Odvolali by ste ho aj vy? Mne to príde trochu smiešne
podla mna je to fer, porusil ustavu, riadi sa svojimi vlastnymi zakonmi, nic pozitivne pre tuto krajinu neurobil, robi len hanbu, je to senilny starcek co tam nema co robit. aj to malo co ma nastarosti vzdy dosere
@5 + navyse ja mam pocit, ze este aj jeho hovorca je kokot. alebo proste s nim fakt travi vela casu, pripadne nemoze prilis vycnievat nad neho, lebo by si mozno aj fakt neinteligentni kkti uvedomili, ze mame za prezidenta jebnutu osobu.
prezident je len bábka, o osude slovenského národa sa rozhoduje z vyšších politických kruhov, o ktorých mnohí z nás nemajú ani len tušenia, aké sú mocné...
@n0win0u si povedal, ze miesto teba dostane prachy niekto iny. Ja sa ta pytam za co by si chcel prachy, ked si do spolocnosti este nic nedal, nehovoriac o tom, ze mas "zadarmo" zdravotnictvo a skolstvo?
Referendum platia danovi poplatnici, takze ti moze byt jedno ci ich bude rocne 5, alebo 500. Btw do coho mame liat verejne financie ak nie do nasej vlastnej slobody a moznosti slobodne vyjadrit nazor?
Stary chujo poslapal ustavu, neviem co este viac potrebuje tento hlupy narod?
“Who wants good people in government? Good people should be in the private sector. Helping us out, helping themselves out in the private sector. We want schmoes in government. We want people who can’t find the doorknob. Why waste productive people, as well as looting the taxpayer?”
napriklad keby vyhrala radicova, tak by to imho bolo lepsie. lebo by sa aspon ciastocne zvysila presne ta reciprocita, ktoru treba mat medzi vladou a prezidentom, zakonmi etc. Nie pritakavaca -.-
@tommyhot spravis referendum za prachy danovych poplatnikov a moze dopadnut tak isto ako o rok.
tento stat nepotrebuje este viac penazi prejebavat na toto. ja by som bol velmi rad, keby tie financie ale maju nejaky pozitivny dopad aj. lebo teraz mozes skutocne liat kolko ti chuti ale ziadnu osobnu slobodu nevylepsis, teda rozhodne nie beznym ludom.
ja neviem co este treba, len slepy a hlupy si nevsimne co sa tu deje. a bohuzial vyzera to tak, ze ich je stale dost
@n0win0u nech dopadne hociako to je jedno... ludia stale rozpravaju o tom ako by chceli priamu demokraciu, a ked maju moznost vyuzit nastroj priamej demokracie, tak lamentuju ake je to drahe? tak co vlastne chceme? podstatne drahsia je korupcia a podpora kdejakych sociek, ktore pre spolocnost neurobia ako konsky kok...
tu nejde o to menit veci.. tie sa zmenia az ked sa zmenime my ludia, ide o to nastavit spolocnosti zrkadlo a nejakym sposobom jej ukazat, ze uz stacilo... jednym zo sposobov je poukazovanie na primitivnost bolsevikov v politike kludne aj cez referenda...
@tommyhot aj tak si myslim, ze sa ten "prevrat" bude musiet spravit kritickejsie a raznejsie ako tym, ze sa spravi referendum. ale v konecnom dosledku suhlasim s tym, ze ak chcu ludia demokraciu, tak nech volia. bohuzial tu ludia volia kktiny, na tom sa dufam zhodneme.
a to zrkadlo veru neviem kedy sa podari spravne nastavit
JE TO SMIEŠNE!!!!! Proti prezidentovi sa postaví toľko ľudí, čo ani nemá takmer žiadnu funkciu, okrem reprezentačnej, a proti Ficovi a jeho vláde nik?!! To kde sme?!! FICOVU VLÁDU BY MALI PRV ODVOLAŤ!
Gašparovič je síce trochu hlúpejší, len aby sme miesto neho nemali ešte horšieho!! A kebyže sa odvolá, zasa nové voľby a zasa nové peniaze z našich daní na voľby! A neviem si predstaviť, kto by už len kandidoval!
Ficíka a Gašparoviča v prom rade odvolať, ale povedzeme si, odvoláme Fica, ale kto je jemu aspoň približný konkurent ? nikto...nikto fakt sa nesnaží pomôcť občanom tak, aby attakoval úder pod pás Fickovi
Som za to, aby už nebol prezidentom, ale cestou ukončenia volebného obdobia. Dôvody na jeho odvolanie sú totálne irelevantné, aj ked sa to tvári, že ide o "blaho" národa ...
Som na prezidentovej strane. Je právoplatne zvolený a ústavný súd sa vyjadril, že prokurátora môže nevymenovať. Teda, jeho rozhodnutie.
Mojou otázkou skôr je, čo Vám vadí??? Že nevymenoval Čénteša za prokurátora? A Vy ho tam vážne chcete? Veď ktokoľvek normálny musí s prezidentovým rozhodnutím súhlasiť. Ten človek sa na pozíciu generálneho prokurátora vôbec, ale vôbec nehodí. Vám príde, že má autoritu, má prirodzený rešpekt? Veď sa na neho pozrite prosím Vás. Už ste videli ako rozpráva?
Mne to nijak smiešne nepríde. Predstava, že takého človeka necháme reprezentovať štát, je proste hanba.
Treba si uvedomiť, že už už nemáme zatvorené hranice, politika chtiac-nechtiac ovplyvňuje smerovanie štátu po všetkých stránkach. Som jednoznačne za jeho odvolanie.
nemusí vymenovať čentéša ALE musí vymenovať kandidáta v primeranej lehote. Je toto primeraná lehota. Inak povedané. máš mesiac života a doktor ti povie máme reagovať na vás stav v primeranej lehote .. už aby si si začal prikladať hlinu na hrudník nech si zvykáš
na jednej strane je to pre slovákov úplne prirodzené, že máme z vládneho systému jeden veľký bordel, na druhú stranu každá krajina sa snaží zvoliť si za hlavu štátu niekoho inteligentného, kto pozná základy etikety, kto by vedel na úrovni reprezentovať krajinu... ale myslím si, že gašparovič vystihuje podpriemerne inteligentnú slovač tak ako sa patrí.
A k teme Gaspiho by som dal prec za to, ze je senilny a jednoducho nema na to aby dostojne reprezentoval SR navonok, nie za to, ze nevymenoval Centesa.
@james98 všetko..možno niesom tak stará aby som to vedela zhodnotiť...aleon proste neni dobrý politik....jeto gašparovičova/mečiarova/slotova generácia...všetkých odtiaľ treba vykántrovať, ale jeho v prvom rade na čele s menovanými..
@decass Ale povedať, že nie je dobrý politik - nie je ani žiaden argument. Vykántriť ich v žiadnom prípade netreba. Fico je politik na úrovni - fakt kvalifikovaný človek na svojom mieste (nielen vzdelaním ale aj skúsenostami). Dokonca dostal ponuku na vedúce miesto Európskych sociálnych demokratov - politika SMERU (celkovo soc. demokratických strán v Európe - je tá najlepšia možní voľba - vymedzenia sa voči brutálnemu pravicovému neoliberalizmu).
@decass Ale je veľmi pozitívne, že Ta zaujíma sociológia a psychológia len sa toho aj v budúcnosti drž - práve tieto odbory sa dotýkajú najviac ľudskej podstaty - to len tak odveci
@james98 akceptujem tvoj názor, a ty akceptuj môj . Ja mám nato vlastný názor, a som celkovo proti SMERU, ako nám nepomohlo SNS, KDH, SDKU-DS ani SMER nám nepomôže.
PS: študujem tieto vedy, ale nebudem sa nimi zaoberať neskôr, mierim niekam inam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a inak jj chcem viac, ale nejdem sa o tom bavit. nemam cas
No vezmite v úvahu to, koho iného by ste zvolili? Neviem či je on práve tým menším zlom....
Referendum platia danovi poplatnici, takze ti moze byt jedno ci ich bude rocne 5, alebo 500. Btw do coho mame liat verejne financie ak nie do nasej vlastnej slobody a moznosti slobodne vyjadrit nazor?
Stary chujo poslapal ustavu, neviem co este viac potrebuje tento hlupy narod?
— Murray Rothbard
napriklad keby vyhrala radicova, tak by to imho bolo lepsie. lebo by sa aspon ciastocne zvysila presne ta reciprocita, ktoru treba mat medzi vladou a prezidentom, zakonmi etc. Nie pritakavaca -.-
vpodstate, keď sa nad tým teraz zamyslím, tak je tam správne. a reprezentuje. máňuška ktorú niekto ovláda..
tento stat nepotrebuje este viac penazi prejebavat na toto. ja by som bol velmi rad, keby tie financie ale maju nejaky pozitivny dopad aj. lebo teraz mozes skutocne liat kolko ti chuti ale ziadnu osobnu slobodu nevylepsis, teda rozhodne nie beznym ludom.
ja neviem co este treba, len slepy a hlupy si nevsimne co sa tu deje. a bohuzial vyzera to tak, ze ich je stale dost
ich pribúda a pribúda
ale pribúda aj ľudí čo s tým chcú niečo spraviť
tu nejde o to menit veci.. tie sa zmenia az ked sa zmenime my ludia, ide o to nastavit spolocnosti zrkadlo a nejakym sposobom jej ukazat, ze uz stacilo... jednym zo sposobov je poukazovanie na primitivnost bolsevikov v politike kludne aj cez referenda...
a to zrkadlo veru neviem kedy sa podari spravne nastavit
keby tie voľby na niečo boli tak už dávno by ich zatrhli
s generalnym prokuratorom to bude treba zriešiť asi ako s policajtmi v mexiku a tam na juhu usa
toľko ich likvidovali až to nikto nechcel ísť robiť
Kvalitný humor niečo stojí.
+ @6
Mojou otázkou skôr je, čo Vám vadí??? Že nevymenoval Čénteša za prokurátora? A Vy ho tam vážne chcete? Veď ktokoľvek normálny musí s prezidentovým rozhodnutím súhlasiť. Ten človek sa na pozíciu generálneho prokurátora vôbec, ale vôbec nehodí. Vám príde, že má autoritu, má prirodzený rešpekt? Veď sa na neho pozrite prosím Vás. Už ste videli ako rozpráva?
Treba si uvedomiť, že už už nemáme zatvorené hranice, politika chtiac-nechtiac ovplyvňuje smerovanie štátu po všetkých stránkach. Som jednoznačne za jeho odvolanie.
nemusí vymenovať čentéša ALE musí vymenovať kandidáta v primeranej lehote. Je toto primeraná lehota. Inak povedané. máš mesiac života a doktor ti povie máme reagovať na vás stav v primeranej lehote .. už aby si si začal prikladať hlinu na hrudník nech si zvykáš
Ono to je tak, že v skutočnosti tu máme FAŠIZMUS- odporúčam (je to aj zábavné, no aj smutne pravdivé).
PS: študujem tieto vedy, ale nebudem sa nimi zaoberať neskôr, mierim niekam inam.