Zdravim ma niekto skúsenosti s odvolanim sa voči pokute v Prešove? Vcera sa mi stalo že som vošla do busu ale nevedela som že ten lístok sa ma označiť mala som ho celý čas pri sebe a keď prišiel revizor dala som mu ho, no on povedal že lístok je neplatný.
wtf šak na každom lístku je velkým napísané že platí až od označenia. nie nemáš šancu. mohla si skusiť urobiť na revízora pekné oči. alebo výstrihy pomáhajú na niektorých. ja ked som dostala pokutu tak som sa rozplakala ale ani to nepomohlo.
@Amie132 26€ ? Iba ? V ke u červenovlasej kurvy (ktorú pozná každý košičan) som dostal 66€ za to, že im tie vyjebané strojčeky nefungovali To máš pohode
@lakero vieš prečo 66? Lebo ono to je tak že základný lístok v Po stojí 0,40€ a oni z toho urobia stonásobok či čo a v ke stoji základný lístok 0,60€ tak to asi preto. V každom prípade,nenávidím revizorov..
@lakero
ak nefungovali strojčeky, mal si privolať políciu, aby si mal dokazateľne preukázané, že si mal pravdu, keď na nich podáš žalobu...
zákon ti to umožňuje....
podať odvolanie skúsiť môžeš, ale šancu máš takmer nulovú, mala si si zistiť info na dpmk.sk, prečítať si nápis na lístku, kuknúť sa na ľudí, ktorí lístok štikali atd.. takže.. bohužiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Iba pre zaujímavosť koľko máš platiť ?
ak nefungovali strojčeky, mal si privolať políciu, aby si mal dokazateľne preukázané, že si mal pravdu, keď na nich podáš žalobu...
zákon ti to umožňuje....
@Amie132 viem prečo je to tak ale ja som študent a môj lístok stojí 28centov Na pokutu sa berie normálny 60centový