Stalo sa vám že ste sa občas akoby prebrali zo sna? A odrazu si sami sebe prišli umelý ? ako keby ste to už neboli vy ? ale tak ste sa snažili o dokonalosť - byť lepší, že ste zabudli na svoje ,,ja,, ? nemusíte to byť konkrétne vy možno nejaký váš pr
neviem taketo flashe som zazival ked som vela hulil, ze sa mi zdalo, ze zijem uplne tak, ze nezijem a ze vlastne to nema moc zmysel, resp nebol som si isty, ci to co robim skutocne robim
@n0win0u vieš že ani neviem? ale muselo to byť niečo fest divné lebo kamarátka čo mala asi to isté tak rozprávala tak že 500 slov za minútu, a to ani nezveličujem, a smiala sa že nemohla dýchať ale najhoršie je že fakt neviem čo to bolo, a dokonca ani kto mi to podstrčil
faktom je, že to nebolo jediný krát a odvtedy sa bojím chodiť u nás do čajovne, lebo tí ľudia tam to nie je všetko uplne v poriadku
Ja som šla domov si obliecť bundu ked sme boli s kamoškou vonku a ona ma zatial čakala pred bránou. Keď som sa vrátila, od doby ,čo som za sebou zatvorila bránu som mala pocit, že som ostala doma a s kamoškou je vonku už moje telo, že proste "ja" som ostala vo vnútri bol to brutál, trvalo to asi 30 minút, kým som k sebe prišla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som lepsi preto, lebo som dobry vdaka prioritam a moje ciele su splnitelne
a teraz mávam také stavy riadne často, ale skôr mi príde všetko absolútne absurdné - keď som na tráve alebo po opici alebo nevyspatá alebo tak hlavne.
@candy36 to si mala ake halucinogeny ?
faktom je, že to nebolo jediný krát a odvtedy sa bojím chodiť u nás do čajovne, lebo tí ľudia tam to nie je všetko uplne v poriadku