Ahojte chcela by som (ale asi až na buduce prázdniny) zmenit učes...no chcem ofinu nikdy som nemala...no a neviem ako...chcela som taku tu normálnu zastrihnutu rovno čo zakríva celé čelo...ale chcela by som niečo lepšie asi...nemáte nejaké obrázky s ne
mne kebyže fakt ide ofina, tak si dám nejakú originálnu, lebo (to je len môj názor) ale podľa mňa nesvedčí každému tá ofina rovná, čo zakrýva celé čelo..skôr každému ide taká tá nabok.
jasnéé ofinu! ♥ ♥ ♥ si daj aj teraz hneď ja nosím stále takú obyčajnú rovnú vyžehlenú, ale fakt ju strašne milujem, nedám na ňu dopustiť už si seba bez ofiny ani neviem predstaviť tak na čo čakať do leta ? :/
ja mam ofinu (asi po 15 rokoch opat a mala som i rovnu i na sikmo.. dlhu i kratku normalnu i nabok...
kazdemu ide cosi ine... momentalne mam taku "medzi" ani dlha ani kratka a zarovno ostrihanu.. akosi mi to vyhovuje najviac... i ked moje vlasy maju tentenciu vytvarat si cesticku...
najradsej sa porad s kadernickov, pretoze kazdy je iny, kazdemu ide cosi ine, kazdy ma inu lebku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale ja ju mám rada
kazdemu ide cosi ine... momentalne mam taku "medzi" ani dlha ani kratka a zarovno ostrihanu.. akosi mi to vyhovuje najviac... i ked moje vlasy maju tentenciu vytvarat si cesticku...
najradsej sa porad s kadernickov, pretoze kazdy je iny, kazdemu ide cosi ine, kazdy ma inu lebku..