Dievčatá prosím poraďte mi .. Asi pred pol rokom som mala ofinu. Tú cez celé čelo. Po krátkej dobe som sa rozhodla dať si ju preč lebo mi vadila. Teraz nemám žiaden strih. Vyzerá to otrasne! Akoby mi niekto strihol vlasy do polovice. Tak
aj ja mám vlasy ako jednú šopu sú ťažké,nepoddajné a kučery mi možno vydržia +/- 10 minút ak si ich nechcem dolepiť tonou laku tiež plánujem,že zájdem ku kaderníčke ale kedže si nechavám dorásť vlasy do rovnakej dĺžky počítam s tým,že mi z vlasov zostrihne také 2-3 cm
ja to mám podobne akurát dnes som nad tým rozmýšľala, možno by bolo dobre nejako takto ak ju máš dostatočne dlhú zhustiť ju a zarovnať, alebo nechať dorásť
ak chceš ten strih "hrabnutie rukou a všetko je super" tak ti odporúčam do postupna, nie celkovo všetky vlasy,ale len končeky. Ja som to tak mala, že sa mi ofina "napájala" na zvyšok a tam by to vtedy vďaka tomu prehrabnutiu malo pôsobiť tak "ležérne"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
si myslím :/
zhustiť ju a zarovnať, alebo nechať dorásť