@blacko to je malo? ja ze dost ked ja som taky volaky hanblivy v takychto hodnoteniach a do extremnych hodnot neviem ani, ci by som vobec zasiel toto som myslel ako dobre hodnotenie, pekna fotka pripomina mi beat generation
Inak to mála byť vážne tá fotka? Ja som si to tiež neuvedomila až teraz, keď som čítala ostatné prśpevky. Volám to ikonka, prípadne avatar a profilovka som myslela akože profil, webka, tak to sa ospravedlňujem a mením (A)
ale to ja mam už tie uchylky že či je foto presvetlena a taketo kompozične zaležitosti (i keď ani ja to často nedodržujem takže len preto, ale si tam krasna mily usmev
@beautiful-disgrace nevadííí a dikes za kompliment hehe ....no ja sa nerada fotim heh toto je z baru asi aj upravovana newiem ...stara foto ale čakala som horšie ako 5 takže v poho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
192 komentov
Ja mam profilovku , len mi ju neukazuje
Viete, je nenormalne krasna a mam ju rada.
Ak si kukneš profil , mám tam dačo Ale ď.
7
7
9
10
6
5
@86 9
@zrkadlovka Tak teda 10
@91 9 lebo mu nevidno detialy tvare
9
Inak to mála byť vážne tá fotka? Ja som si to tiež neuvedomila až teraz, keď som čítala ostatné prśpevky. Volám to ikonka, prípadne avatar a profilovka som myslela akože profil, webka, tak to sa ospravedlňujem a mením (A)
@101 @kikuska1 - 8
@102 @sisel - 10
7
-nahoda kote, naozaj!
ale to ja mam už tie uchylky že či je foto presvetlena a taketo kompozične zaležitosti (i keď ani ja to často nedodržujem takže len preto, ale si tam krasna mily usmev