@ikuto no znacku ti nepoviem ale urcite take ktore ma kontrolu originality vsetky papiere v poriadku nebolo burane nema pretoceny tachometer a nie je to HTP...
a co sa tyka roku výroby, nekupovala by som ziadne stare (mozno vynimkou by boli klasiky ako mustang a pod... a este stareho chrobaka by som kupila, to je ale už srdcova zalezitost), ako napr. favorit... dokonca aj jeden znamy sa zbavil svoje felicie, lebo už ho stvalo ako casto musi menit diely...
a chcela by som auto, v ktorom mi nebude v zime zima
zachovalu skodu 120L (staci aby bola zachovala kasna) a potom ju upravit na zavodne auto a hura na babu to by som si vybral ja keby ze sa chcem vratit na trate
do 2tis eciek by som nekupoval stare bavoraky ci audiny alebo mercedesy skor by som sa zameral na nizsiu strednu triedu a rok vyroby okolo 2000-2001 napr golf IV
@ikuto je to typ motora ako mas napr.TDi,TDCi,GTi,HGT,common rail.je to typ vstrekovania a celkovo motor....a navise tento typ (HTP) ma len tri valce!!!!vykon nule spotreba mala....take auto pre dieta...maju to nove fabie...nie je to spatne ale ten motor...uplne zle...
Ja sa teraz snažím zohnať, čakám si na Opel Tigru, hlavne musí byť bezpečná, ako ABS a airbagy, pre mňa aj posilovač...
Ale oficiálne sa mi páčia strašne tie americké muscle cars, mustangy, chevrolety, no tie sú tak nádherné a v Amerike výjdu tak strašne málo... nie ako v Európe...
Kupil by som take co ma najazdenych malo km, maximalne 150 tis. a rok vyroby 95 alebo novsie... urcite by som nekupoval BMW ani Mercdes, pretoze do ojazdeneho auta treba vzdy investovat na opravy a naharadne diely na tieto auta su drahsie ako na hocijake ine a rovnako hodinova sadzba pri oprave v servise. Starsie Hondy Civic a Accord boli spolahlive auta
kebyže si vyberám v terajšej situácií tj. veľmi malý rozpôčet = auto staršie ako 10rokov, tak určite si kúpim nejakého čistokrvného spoľahlivého japonca (Toyota,Honda,Mitsubishi..) to som vlastne už aj spravil a nesťažujem sa.. Samozrejme vždy sa môže nájsť nejaká špecialitka za dobrú cenu, treba hľadať.. a dávam prednosť dovezeným autám, to je ozaj neporovnateľné ten stav..
@ikuto Mitsubishi Colt 1,3 ročník 97, stálo ma 1200eur.. jediná nevýhoda že je to trojdverák, to ma hrozne otravuje, teda nie ani tak mňa, skôr tých čo sú vzadu Ale ináč veľmi spolahlivé auto.. veď prečítaj si recenzie na rôzne autíčka » moje.auto.cz/... Tam máš krásny popis áut z prvej ruky priamo od majiteľov, vrátane fotiek, servisu.. skrátka všetko.. mne to veľmi pomohlo pri výbere
Brat si nechal doviezt Forda z Nemecka. Az potom som nahodou zistil, ze mu tam stocili kilometre priamo u autorizovaneho dealera novych aut. Proste slovákom predaju len ten nabliskany odpad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a co sa tyka roku výroby, nekupovala by som ziadne stare (mozno vynimkou by boli klasiky ako mustang a pod... a este stareho chrobaka by som kupila, to je ale už srdcova zalezitost), ako napr. favorit... dokonca aj jeden znamy sa zbavil svoje felicie, lebo už ho stvalo ako casto musi menit diely...
a chcela by som auto, v ktorom mi nebude v zime zima
do 2tis eciek by som nekupoval stare bavoraky ci audiny alebo mercedesy skor by som sa zameral na nizsiu strednu triedu a rok vyroby okolo 2000-2001 napr golf IV
každopádne, voľba z rozumu by bola nejaká 1.4ková fabka, alebo vw polo... na golf pochybujem neviem, či ti za takú cenu vydá...
Bol to ťukes dokopy nás vysiel asi za 500e disappointed:teraz ma hodnotu tak 2500)
Ale oficiálne sa mi páčia strašne tie americké muscle cars, mustangy, chevrolety, no tie sú tak nádherné a v Amerike výjdu tak strašne málo... nie ako v Európe...
určite nejaké so spoľahlivým motorom, BMW, AUDI, VW, Škoda...
Je ťažké takto napísať čo by som bral , ale najskôr nejakého japonca, či nemca ...
Asi z VW koncernu niečo ...
-BMW M3 E36 s tou 3,2 V6 co je idealne auto na vyblaznenie
-OCTAVIA RS 1,8T
z takych od 12000 do 20 000€ by to boli:
BMW M3 E46 cupe alebo AUDI RS6 4,2 V8 biturbo
do 3000 eur Mercedes Benz E200 Kompressor Combi 1998
do 5000 eur BMW M3 e36
do 7000 eur Jaguar XK8 Convertible British Racing green farba 1998-1999
do 10 000 eur Range Rover Supercharged od 2002
do 15 000 eur Porsche Carrera 4S so sekvenčnou prevodovkou Convertible
do 20 000 eur Maserati Quattroporte 2005-2006
do 30 000 eur napr. - Ferrari 456 GT, Mercedes ML 63 AMG tu je už rozhodne veľký výber ... toto sú také moje noty auto-moto nadšenca