caute, zhanala som si na rychlo listok na koncert do Viedne..jedna bba s ami ponukla ze mi ho posle postou tak som jej zaplatila cez western union ale ona nič neposlala a na fb ma blokla alebo si zrusila ucet..da sa s tym nieco robit?! urobi s tym nieco p
a myslím si, že keď máš kúpený lístok na koncert tak sa to nesmie predávať ďalej. takže polícia ti s tým nepomôže. a keby sa aj mohlo určite to nebola taká suma, že by to niečo riešil. proste smola
@monikacook a si si ista, ze je z Rakuska? Podla mna, vsetko co ti povedala, bola loz. Inak rad by som ti poradil, lebo si velmi pekna, ale bohuzial tych 80eur pravdepodobne neuvidis. Skus mi dat na nu link.. Popripade si mozes 80e zarobit este inac
Jou nechcel by som Také fórum tu už bolo toľko krát že až nechápem jak sa furt dakto takto dokáže ojebať keď tu o dačom takom číta minimálne raz do mesiaca však sa poučím aj na chybách druhých či nie?
Naposledy tu pisalo nejake dievča (alebo chlapec) ale ten sa odrbal len o 30€ myslím tak ty to máš poučenie do života za 80€ no nezavidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a inak ano, v podstate s tym nic moc neurobis ... a to ze je z Rakuska je podla mna dost blbost. .. Kebyze chcem niekoho okradnut, aj ja som z Rakuska
ale ze to nastve, to mi je jasne
Naposledy tu pisalo nejake dievča (alebo chlapec) ale ten sa odrbal len o 30€ myslím tak ty to máš poučenie do života za 80€ no nezavidim
taketo kupy jedine z ruky do ruky