Čaute, boli ste už niekto vybratý ako okrskár vo volebnej komisii? Chcela by som sa spýtať, ako to funguje a či budem musieť niečo robiť ešte pred dňom D dík
tak jedine na zasadnutie budes musiet ist, pride ti papier taky od mesta..na zasadnuti sa zlozi slub a pre jednotlive okrsky sa vyberie predseda a podpredseda..pred "dnom D" potom maju uz len predseda a podpredseda nejake povinnosti, ostatni pridu asi hodinu pred volbami na miesto volieb..a pocas dna sa tam vela nenadries, ja som na minulych volbach napisal podstatnu cast bakalarky
och to je super, keďže už bude skúškové a to zasadnutie mám asi ako dlho pred voľbami čakať? dúfam, že to nebude nejak blbo, že budem musieť byť v škole...
ja som bol pred pár rokmi, a tuším bola nejaká "porada" celomestská, kde som sedel a nič som sa nedozvedel...
a celé to bolo také, že ráno pred 7:00 som prišiel, celý deň som sa nudil, poobede odskočil na obedňajšiu prestávku, a večer rátal hlasy... inak celodenná nuda.
ale všetci dedkovci a babky v komisií sa poznali, asi to robia každý rok.
za ten deň som dostal asi 36 eur, ak si dobre pamätám, akože výplatu za štátne nič nerobenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a celé to bolo také, že ráno pred 7:00 som prišiel, celý deň som sa nudil, poobede odskočil na obedňajšiu prestávku, a večer rátal hlasy... inak celodenná nuda.
ale všetci dedkovci a babky v komisií sa poznali, asi to robia každý rok.
za ten deň som dostal asi 36 eur, ak si dobre pamätám, akože výplatu za štátne nič nerobenie