Mnohí vieme, že racionálne vysvetlenie je založené na dokázaní jestvovana vecí a javov. Presne takýmto princípom sa riadi veda, robí a uznáva za vhodné len to, čo fyzicky existuje.
Duchovia. Ako vieme že existujú ? Nemôžme ich vidieť, nemôžeme sa ich dot
@basso lebo duch je protikladom hmoty.. mal som na mysli telesné sa stretávanie a tieto aktivity, samozrejme o paranormálnych javoch som nevravel, tie stále sú
@anitchka Je to možné, nakoľko mnoho ľudí sa toto pokúšalo už parodovať alebo si z toho robiť srandu. Vieš ono ide o to, že kto na to všetko verí. Ja neviem, že či tento konkrétny chalan tak spravil, ale je množstvo videí, kde deti z toho chytali hysterické záchvaty. Či už to je konšpirácia alebo skutočnosť neviem. Ale nemalo by sa s týmto zahrávať .
@vladoko ako ja verim, ze sa s tym nema zahravat ani zo srandy, lebo si myslim ze toho ducha mozes privolat.. tiez nehovorim ze konkretne cez tuto hru, ale inak mozno ano
len hovorim, ze tento konkretny chalan na konci priznal ze si z toho len spravili srandu a nefungovalo to
žiadna viera nemá reálne opodstatnenie pretože mnohí veria v niečo čo nikdy nevideli, nikdy nepočuli a podobne len veria v to, že to existuje, preto ti tu nikto nenapíše dôvod, že verím preto lebo..
na duchov verím, niektorí sú určite na zemi ale pochybujem že vedia hýbať predmetmi ako vo filmoch, ale aj tak žiadne "rituály" nerobím, nechcem ich predsa naštvať :happy:
Ale strčte si tých duchov niekam :ehm: človek je biomechanicky stroj ktorý sa buď nejakým zázrakom vyvinul sám alebo ho stvorila vyššia rasa čo by bolo asi najpravdepodobnejsie keďže aj my sami sa pokúšame o stvorenie umelej inteligencie
@lukaso121
Skús to a uvidíš keď vyvoláš démona. Kúp si napr toto a hraj sa s tým potom uvidíš tie dôvody keď sa budeš chcieť zabiť. Takých mudrlantov mám najradšej do toho hrdina.
@vladoko ja viem to bol výsmech veď je to trápne... Som trochu preháňal... no ako zistili čo je správne pre vyvolávanie duchov zo záhrobia? A aby to vôbec fungovalo... veď môže byť že steblo slamy trošku položíš nakrivo prerušiA sa nejaké čakry či čo je to a nebude to fungovať. Na tú kombináciu by ste neprišli ani za 1000 rokov.
@creeson Neprišli by sme na to... je to záležitosťou starých šamanov a neviem čohokoľvek a niektoré úkony ktoré robíme, čo si možno ani neuvedomujeme, súvisia práve s takýmito šamanskými a satanistickými obradmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
len hovorim, ze tento konkretny chalan na konci priznal ze si z toho len spravili srandu a nefungovalo to
na duchov verím, niektorí sú určite na zemi ale pochybujem že vedia hýbať predmetmi ako vo filmoch, ale aj tak žiadne "rituály" nerobím, nechcem ich predsa naštvať :happy:
Skús to a uvidíš keď vyvoláš démona. Kúp si napr toto a hraj sa s tým potom uvidíš tie dôvody keď sa budeš chcieť zabiť. Takých mudrlantov mám najradšej do toho hrdina.
» www.magickyavalon.cz/uvod-ouija-spir...
toto si kúp.
Lepí ti? ouu prve to vyskúšaj potom o tom hovor.
od teba
ok len si prekrúcaj.
a pritom ON SAM v tom videu hovori, ze ide o fake