tak asi nejaká slabo hnedá aby si nemala silný prechod alebo si daj nejakú nezvyčajnú fialovú ružovú zelenú a čo ja viem.... ale čiernu si nedávaj radšej a ani červenú a ani ryšavú
ináč to zvykne byť vždy opačne že hore je tmavšia a dole svetlejšia lebo len vtedy to pôsobí ešte tak prirodzene (ak si samozrejme nedáš nejakú zelenú)
choďte už dakam s ombré! už pred dobrým pol rokom to vyšlo z módy! ale vtedy asi vačšina z vás ani len netušila čo to je..až teraz ste sa všetci zobudili či čo? preboha teraz si to dáva robiť skoro každý..sa zobudte a budte troška nadčasové ! Nie zistiť čo je ombré ked už to je pol roka totalne out.
@kajolina a mimochodom je original byt original a nedavam si nieco na seba ked je to prave *in* ja si vacsinou davam to co sa mi paci a nie co prave leti!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» static.lockerz.com/decalz/W310/ima... až vidá...
ale nemam fotky, iba tuto to je kusok vidieť :/
A aku mas blond? Ved ked mas spinavy blond mozes si dat na konce platinu.
Teraz si to dáva každý, predtým o tom z neviem akej skupiny ľudí netušil, ale vyšlo to vtedy z módy?
To znie zvláštne.