Ale pomôcť si musíš sama. My ťa nepoznáme, nevieme ti naozaj poradiť... takéto rozhodnutia by mal robiť každý za seba. Takto cez fórum je to dosť o ničom...
niéééééé...to sa nedá-k obidvom cítiť to isté-možno niečo podobné ale to isté asi ťažko...myslím,že sama musíš vedieť ku komu cítiš niečo viac no ako ti mi tu už môžme pomôcť?musíš to vedieť sama...
@1 no aj som to tiez zazila ..... mala som kamarata do ktoreho som sa postupom casu zamilovala lenze potomma to nejak preslo a nasla som si chalana lenze potom sa mi zase volako zaplietol do zivota ten kamarat a tiez som sa rozhodovala medzi nimi dvoma a tiez jeden na druheho kydali a verila som mojmu chalanovi lebo on by ma nikdy neoklamal a dobre som urobila lebo to co povedal sa mi potvrdilo skoda takze urob tak ako si ty myslis ze sco je spravne .... ver tomu kto ti je blizsii lebo nemoze to byt rovnake u obidvoch .....myslela som si to aj ja a nebolo to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
keby si k nim citila uplne to iste, tak sa rozhodovat nemusis, pretoze pri akomkolvek rozhodnuti by si mala v podstate to iste
oboch som nemal rovnako rada..........
takze ak si nerobim rebricek ludi ktorych enmam rda , nemam si preco z nich vyberat