Ludia ved pllosim heelp.Moc moc sa mi lubi chalos a viem ze aj ja jemu lebo som sa ho to pytala z ineho nicku na nete. Chodili sme spolu aj do ZS 7rockov pozname sa dokonale a sme super kamosi. Ale on nic...sam si to aj prizna ze je hamblos ale on je veee
tak zacni prva ty. sakra ked je hamblivi tak asi ako on nezacne. alebo prid ku nemu a azcni sa rozpravat ci dakoho lubi a ci je ta bab pekna ze aj tebe sa paci jeden chalan a je blizko teba az e to je on. potom aj on tebe povie, ze sa mu aj ty pacis. Ale ak ot mas potvrdene tak preco nezacat prva?
Úplne normálne si ho v nejaku vhodnú situáciu odchyť a povedz mu to...veď keď si si taká istá, tak nieje možné, aby to dopadlo inak, ako chesš Jedine, že by chlapec ten náhly príval eufórie nevydržal a na chviľku stratil vedomie, ale to je v poho
Ani ja som to bohužiaľ nepochopil, a skôr ako svojmu mikrocitu to vyčítam tvojmu mimoriadnemu pravopisu!
A preto ti poradím jediné, hlavne mu nepíš list, ani e-mail a ani smsku, lebo ho vyplašíš svojou slovenčinou a v tom najhoršom prípade mu spôsobíš trvalú ujmu! Chudák hambľoš!
Aj ja som chcela jedneho hanblosa a kamaratka nas dala do kopy...sice to pre nasu hanblivost nevyslo,ale pointa je v tom ,ze nikdy nesprav taku chybu a neries to cez tretiu osobu...prave ta tretia osoba to totalne dokopala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nemusíš mu nič hovoriť. Stačí, keď mu budeš naďalej prejavovať, že ho máš rada a aj on tebe a po čase sa to z neho dostane... Aj z teba.
A preto ti poradím jediné, hlavne mu nepíš list, ani e-mail a ani smsku, lebo ho vyplašíš svojou slovenčinou a v tom najhoršom prípade mu spôsobíš trvalú ujmu! Chudák hambľoš!
a mas to