Neviem skade mam zacat ale strasne sa mi paci jeden chlapec a raz sme boly na autobusovej zastavke a on sedel.Ja som stala kolo neho a chcel aby som si sadla ja.Alebo vcera sme boly partia vonku ale ne cela a som musela ist domov a nikto sa neracil ma odp
omg skus si to na barbie a kenovi... alebo ja nvm co je teraz moderne pre tvoju vekovu kategoriu... ale vlastne ako tak citam, tak vy uz vytvarate celozivotne partnerstva... kolko ma on? dvanast? alebo dvadsat?
toto je trochu psycho, ja sa stale obuvam do toho veku...
kks fakt 12r vtedy som hral hry na pc a nechodil von
tesne pred 16tkou prva baba.... omg deti by si mali uvedomit co je to laska a vztah..a ne chcet byt rychlo velky... tie 12r by sa mali chodit navzajom k sebe hrat s babikami a kupovat si kabelky ako ma mama a ne sa snazit nabalit chalana aj tak ju necha do mesiaca
@balbinka bohuzial je to tak..a este sa s tym vytahuju pred kazdym..ja ked som sa prvy krat opil (v 14) ..to bolo mimo mesta na skrytom mieste a drzal som o tom hubu ..vedeli to len ludia mne blizky
@ooooo Ja si osobne mylsim, ze dnesni rodia takych 11-12 rocnych decak su prilis benevoletni a tie decka su nevyhcvoani pankarti, lebo nieleze sa opijaju a vsade s tym vytahuju, ale idem po meste a dve 12tky vyhukuju po okoloiducich ludoch nadavky alebo psomesky uprostred bieleho dna? AS to robia kazdy den a ked i mneikto vynada este pridaju a idu za nim niekolko ulic a porkacuju, je im jendo ci je to mlady alebo stary clvoek... fakt uzas...
a ja si myslím že by si sa nemala nad takýmito vecami zamýšľať alebo to rieš s kamarátkami (oni ta pochopia)
a podľa mňa ťa považuje za kamarátku tak isto ako aj tú druhú a možno aj tretiu aj štvrtú... veď na tom nie je nič zlé... povedz mu že sa ti páči a on ti jediný povie na čom si a vyriešené
omg...to nemyslis vazne...ako neviem ze kolko ma rokov ale urcite sa mu paci minimalne 5 dievcat taze pohoda...jezis to uz aj 12 rocne deti trapia take veci???
boha predstavte si ze aj 12rocné deti trápia takéto veci... a 15ročné deti majú o tom tiež asi čo hovoriť však??
šak každý si tým vekom prešiel... my sme preberali presne to isté, normálne sa opýtala je to na jej vek normálne my sme tiež v 12tich riešili presne to isté každý týždeň zaľúbené do iného, len sme to rozoberali medzi sebou ako kamarátky, a nedávali sme to na net.... no doba už asi pokročila
@29@balbinka hej aj ja mám s tým skúsenosti... alebo tie hanblivejšie sa len začnú nepríčetne rehotať keď okolo nich niekto prejde Len škoda že som také videla aj 14-15 ročné
ja so masi zaostala... 12 som mala pred 3 rokmi, co nie je az tak davno, ale pokial viem, som sa hrala s kamoskami u mna alebo u nich nejake hry spolocenske a hovadiny a ne ze zaujimala o chalanov
ide to dole vodou no
a pochybujem ze ta chce jemu sa paci aj 6 bab naraz v takom veku.. takze je mi luto
ludia v tvojom veku nevedia čo je skutočná láska. kašli na neho, si pekné dievča a o teba bude mať záujem ešte veľa takých ... ale ak chces kratkodoby vztah tak asi tym daco mysli len si nevie vybrat alebo sa hambi. ukaz mu ze mas zaujem !!! daj mu pusu a bude alebo to dopadne ako z tej reklamy : a vy ste akože milenci ? a kedy budete mať svatbu ? a milenci sa miluju, milenci sa miluju !... *cmuk* .... bleeeeeee
no ludia ...ako diks ..ja tez som taky vek ale to newadi ..omg....sak trochu ju aj povzbudte ....ved nam mladym/malym sa teraz prave rozvyjaju city ...a mame tak e smiesne krizy co nas velmi trapia ...co vy ste uz pozabudali na svojich 12r ??????? .....ako ale aj my si uvedomujeme ze to potrva este kustik a potom sa nam zase paci iny chlapec....ale opakujem sa terajsie nase obdobie je dolezite pre rozvoj citov ...a k tomu ppatria aj nase DETSKE LASKY !!! ....a misqua je moja NAJ kamoska a ja ju poznam velmi dobre a preto si trufam tu pisat to co pisem ......a ked teraz dakto napise ze ja sa bavim na vychovnu poradkynu tak s vami suhlasiiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
toto je trochu psycho, ja sa stale obuvam do toho veku...
a nechapem, o co ti vlastne ide, co ona alebo ty?
len tak mimochodom: O kolkej ta isiel odprevadit? o pol7 domov?
@helusiq vidis zabudol som
@13
zabíjate ma
tesne pred 16tkou prva baba.... omg deti by si mali uvedomit co je to laska a vztah..a ne chcet byt rychlo velky... tie 12r by sa mali chodit navzajom k sebe hrat s babikami a kupovat si kabelky ako ma mama a ne sa snazit nabalit chalana aj tak ju necha do mesiaca
a ja si myslím že by si sa nemala nad takýmito vecami zamýšľať alebo to rieš s kamarátkami (oni ta pochopia)
a podľa mňa ťa považuje za kamarátku tak isto ako aj tú druhú a možno aj tretiu aj štvrtú... veď na tom nie je nič zlé... povedz mu že sa ti páči a on ti jediný povie na čom si a vyriešené
šak každý si tým vekom prešiel... my sme preberali presne to isté, normálne sa opýtala je to na jej vek normálne my sme tiež v 12tich riešili presne to isté každý týždeň zaľúbené do iného, len sme to rozoberali medzi sebou ako kamarátky, a nedávali sme to na net.... no doba už asi pokročila
ide to dole vodou no
a pochybujem ze ta chce jemu sa paci aj 6 bab naraz v takom veku.. takze je mi luto
A niekoho to neprešlo doteraz
A poradiť neviem, prepáč, som bezradná
ludia v tvojom veku nevedia čo je skutočná láska. kašli na neho, si pekné dievča a o teba bude mať záujem ešte veľa takých ... ale ak chces kratkodoby vztah tak asi tym daco mysli len si nevie vybrat alebo sa hambi. ukaz mu ze mas zaujem !!! daj mu pusu a bude alebo to dopadne ako z tej reklamy : a vy ste akože milenci ? a kedy budete mať svatbu ? a milenci sa miluju, milenci sa miluju !... *cmuk* .... bleeeeeee
na to tvoje BOLY sa neda pozerat...
heh a k teme...snad to bol len vtip