No ja osobne zastavam nazor, ze najlepsie to vie aj tak spravit len chalan ... ako nie ze by som to skusala s babou, to nie, ale sama?? no nejako mi to nejde aj keby som velmi chcela
myslim, ze najlepsi navod ako na to ti daju ludia z pokecu-sexzoznamky... minule sme sa tam s kamoskou zastavili a poviem ti, uz davno som sa tak z chuti nezasmiala.. ...ale kazdy sme iny a tebe ten smiech mozno nahradi nieco prijemnejsie..
inak pridavam sa k nazoru, ze na chalana sa v tomto neda dopustit..
PS: ak to budes nahodou skusat, daj vediet ako to dopadlo..hmm???
ja si zase myslim ze chlapi to maju lahsie... nemusia si prsty strkat do diiiry, rovn oim to tam stoji a nemusia hladat ziadne body a podobne. len spravia sup dole sup hore a je to rec je o onanii a co sa tyka mna tak mna to nebavi, si radsej vychutnam chlapa.
Uvolni sa, vyzleč sa, a hladkaj sa tam kde ti to je príjemné. Ja si myslím že by sme mali poznať svoje telo. Každá žena má erotogénne zóny trošku iné. A ako sa o nich náš miláčik dozvie, keď my samy o nich nevieme??
Ja poznám svoje telo, a nemám problém to ukázať môjmu priatelovi. Je to, akoby to potom robil podľa mojich myšlienok..
ja si osobne myslim, ze je pravda uz spomenute ze sa musime samy poznat, aby sme sa mohli spravit. Co sa tyka mna, tak ja sa moc casto sama nerobievam ale ak ano, tak zasadne som vzdy spokojna ... ak chces vediet viac, napis mi spravu, to je dost osobne :o) Okrem toho, uz spomenute strkanie prstov "do diery" nemusi babu spravit v kazdom pripade. Ja som sa tak nikdy nespravila, su aj citlivejsie miesta tam dolu, kde by to mohli robit aj panny. Ale myslim si, ze ak mas chalana, ktory vie kde ti ma "sahnut" aby si bola spokojna, tak neni o com, to je ako sen :o)
A k tomu, ze to baby maju lahsie, nemyslim si ... Chalan to len vytiahne, porha sa a hotovo. Vytecie to len v tej chvili a potom si ho musis len ulozit tak, aby to bolo co najmenej vidno, sak on sa uz ukludni ... ale babam tecie nieco az po orgazme a su z toho cele mokre nohavicky ... okrem toho to nemame take jedoduche, predsalen, "diera" je nieco ine ako "palicka" :o)
nooo presne... ja som sa spravila JEDINE sama...no teda pomocou sprchy ...mojmu frajerovi sa to nepodarilo..nevedel to... viac to bolelo ako robilo dobre
ja len chcem podotknut, ze je veeeelmi malo chalanov, ktore robia svoje polovicky cez klitoris... a doteraz nechapem preco... ved je to take rychle a jednoduche
jeeeminko baby a ste vy normalne? ako ja za seba mozem povedat ze som do toho svinstva spadla ak sa to da nazvat spadnutie no vyuzila som to tri krat a bolo mi zo seba tak zle ze som okamzite prestala a uz nikdy viac! bod dva to ste sa tu uz kazda s dakym vyspala? ako ja chlapca mam a mozem sa pochvalit ze isto lepsieho ako kazda ina z vas lebo ten moj ma lubi pre to aka som a nie pre uspokojenie fyzickych potrieb... a navyse sa tu spomenulo ze baba sa musi poznat a chalana to "naucit" ja to skumanie velmi rada raz prenecham jemu. chlapci su vraj radi ti mudrejsi. a celkove robit sa sama je uplne odveci... a velmi pekne prosim vsetky normalne baby co tu s tym {onania} este nikdy nic nemali: ani nemajte! zachovajte si svoju dostojnost snad nieste odsudene na uspokojovanie sa samy! a pre vsetky panny nevyspite sa len tak s dakym{a uz duplom nie pre uspokojenie svojich potrieb}. pre chlapcov ma najvecsiu cenu panna a baba co sa uz vyspala s piatimi je vhodna akurat tak do "obchodu s topankami" {snad kazdy pochopil na aky druh topanok myslim-slapky} a nie na seriozny vztah. pokial chcete mat naozaj pekny a seriozny vztah nestavajte ho na fyzickom. brante si svoj nazor. chalan co mu ide len o jedno vas neni hodny. myslite na toho praveho. ten by vas chcel "nepouzitu". a pod pravym myslim toho co raz bude vas manzel a nie nahodnu letnu lasku... ten pravy pocka. ved raz vas mat bude. pokial to s vami mysli vazne. pokial nie budte len rady ze ste sa mu nedali. a inak co sa tu jedna stazovala na chlapca ktory to "nevie" tam ide {alebo ma ist} predsa o vzajomne darovanie sa. a ak sa to musi naucit tak ho treba podporovat. tam neide o to ci z toho je alebo nieje pozitok ved snad neni len uspokojitel vasich tuzob! a isto sa snazi. pre zhrnutie: kto nezacal s onaniou ani nezacinajte nestoji to za to. a nevyspite sa len tak s dakym.
ahojki:ty si skade spadla moja?podla toho co tu pises sa snazis povedat aby cakali na toho praveho(neviem ako to ale zistia,kedze zeny si podvedome vyberaju partnera aj podla toho aky je v posteli,mozno tvoj mal nahodou napisane na cele PRAVY ked sa s nim tak chvalis)ale to je celkom odveci,myslis ze teto vsetky baby tu maju postaveny vztah na tom ci spia s ich partnermi alebo nie?pochybujem...a k tej onanii...onania ti nic neurobi s panenstvom ani podobnymi vecami tak neviem preco tu hovoris ze by nemali zacat...je to normalne uspokojovanie tuzob tak ako kde je problem...?!
Mudrlantka uplne s tebou suhlasim... hmmm henta co tu pise no a co ze sa jej to hnusilo.. este zije v detskom svete.. chodim s mojim chalanom cca 2 roky a sex s nim je uplne genialny pretoze v posteli citit aj city a chalani su moralne inak zalozeny ako baby tie su zamerane skor na dusevne pocity , ale chlapci to dlho nevydrzia drzat sa s nimi len za ruky a ty Ahojky ked si myslis ze tvoj partner ta ma rad aj bez sexu tak sa mylis urcite caka na to kedy mu uz konecne das a ak to nebude tak si mozno najde inu..
Heh, kedze som chlap, tak asi ma do toho nic, ale predsa nieco, a musim povedat, ze aj ked tu budete vsetky a vsetci nadavat na Ahojki, tak ja s nou sympatizujem a ma podla mna uplnu pravdu, vy neviete, ako sa sami znizujete a tym "uspokojovanim svojich potrieb" si len nicite vztahy terajsie i tie buduce, lebo sa tym podvedome alebo aj vedome zameriavate len na sexualnu stranku, ja viem, o com hovorim, lebo tiez som sa tomu bohuzial neubranil a musim s tym bojovat (ja viem, ze budem teraz v ociach celeho tunajsieho sveta uplny magor, ktory ma zastarale nazory, ale ja viem, co rozpravam, a nenecham si to vyhovorit, nemam to z nijakej nabozenskej agitacie, ja sam si to myslim, aby sme sa chapali ) Osobne mozem povedat, a nie len za seba, ze Ahojki ma pravdu a ze chalani si ovela viac vazia holky, ktore sa neboja povedat nie, ale vedia cakat aj po tejto stranke, pretoze to vzbudzuje doveru a uctu voci holke, nech mi nikto nehovori, ze nie. Ale ak ide chlapovi fakt len o sex, tak mu moze byt jedno, aka ta holka je, ale zas takeho chalana by ste asi ziadna nechcela, neverim tomu.
Mudrlantka - no ked si v 15 rokoch vyberas partnera podla toho, aky je v posteli, tak to je podla mna trosku bieda, akoze ja ta neobvinujem, ale ved vztah nie je predsa len o sexe, dopaze, ako si to vlastne predstavujete ten zivot?
hmmm ahojki a Dungeo........VY STE ODKIAL DOSLI????pRECO BY SME SA PONIZOVALI TYM ZE SA UROBIME AJ SAME....AHOJKI TY MYSLIS ZE TEN TVOJ FESACIK SI TO NEROBI????MYSLIM ZE HOCIJAKE USPOKOJOVANIE POTRIEB PRINASA POZITOK A NIE ZHNUSENIE...SA ZOBUDTE!!!A V MOJOM VEKU (20)SOM VYSTRIEDALA UZ MNOHYCH PARTNEROV A TO AJ CO SA TYKA SEXU A TO NIE PRETO LEBO SOM MALA CHUT SI "ZAJAZDIT"NA NIECOM NOVOM ALE PO CASE SI S CLOVEKOM NEMUSIS SEDIET POVAHOVO...SOM HRDA NA TO ZE SA DOKAZEM SPRAVIT AJ SAMA A NIE SOM ODKAZANA NA NEJAKEHO CHLAPA ZAKAZDYM KED NA TO DOSTANEM CHUT...
"ako ja chlapca mam a mozem sa pochvalit ze isto lepsieho ako kazda ina z vas lebo ten moj ma lubi pre to aka som a nie pre uspokojenie fyzickych potrieb... "
toto ma zabilo
Si akože myslíš, že každá z báb, čo do tohto fóra prispievala a má priateľa sa s ním vyspala na prvej schôdzke? A to, či si to niekto robí sám alebo nie je len na jeho rozhodnutí...
Satiwcofee - je to tvoja vec, nebudem sa s nikym hadat, ci je to spravne alebo nie, ja mam na to svoj nazor a ty svoj, cas ukaze, kto mal pravdu Ked sa mam vyjadrit k tomu, co si napisala, tak neverim, ze budes v zivote stastna, ked budes takymto stylom striedat partnerov, ale vyhovarat ti to nejdem, je to tvoj zivot a kazdy sa v nom rozhoduje sam Ja osobne by som nechcel, aby si to moja holka robila sama, vzdy ked na to dostane chut, ja si chcem sex uzivat s jednou zenou a cely zivot, nie len par rokov, kym nas to obidvoch neomrzi a nezacneme hladat nieco lepsie v cudzej posteli. Ak si myslis, ze sexualna stranka je vo vztahu najdolezitejsia a spis s niekym skor, ako by si zistila, ci si fakt rozumiete po vsetkych strankach, je to opat tvoja vec, ale dlho ti to podla mna stacit nebude
Pisu tu dvaja ludia ktorich fakt obdivujem vazne dufam ze vam to vydrzi a onanujuci muzi maj viac depresii a celkovo narusenu psichiku ale to si teras nikto nevsimne lebo z10000 mladych chalanou neonanuju mozno 3
z 1000 onanuju vsetci okrem troch -> suhlas, lebo holky tak casto vacsinou na sex chut nemaju noa ?...a k tym zenam...Ved je to preboha uplne normalne! Nech si kazdy robi co chce a co ho robi stastnym, howg.
@25 preco by to malo byt odveci???....podla mna je to uplne normalna vec.....a co sa tyka toho tvojho priatela...to ze ostatnym babam sa snazia chalani spravit dobre urcite neznamena ze by ich nelubili...a vobec tam nejde len o tie fyzicke potreby...ved to patri k tomu...
No ja si myslim ze je to uplne normalna vec tak ako aj u chalanou tak aj unas dievcat
a myslim si ze kazda holka to uz skusila aspon raz
podla mna je to lepsie ak mi to robi chalan ale zas nieje to zle ked sa robim aj sama
a chcela by som este k povedat ahojky:ze ak sa ti nieco na onani nepači tak tu nemusis vypisovat bludy lebo je to perfektne a neklam nas aj samu seba mi nevrav ze si to ani raz neskusila
No pridavam sa do bitevneho pola Zastavam sa nazoru co ma Dungeo a Ahojki... mozno len chcem dovysvetlit, v com je vlastne problem... Si totiz nemyslim, ze zena sa ma ukojit kedy chce a kedy ma na to chut. Podla mna v tom je problem, a to je aj problem onanie.(ako aj u zien tak aj u muzov). To je ako napr. so sladkostami... Ak clovek si da cokoladu vzdy vtedy, ked na nu pride chut, tak moze z toho stucniet, alebo ine problemy... Tak isto je to aj so psychikou a s erotikou, sexom. Fakt je, ze ak sa vie clovek kontrolovat vo svojom sukromii a vie si povedat nie aj svojim chutkam a potrebam, tak tym vacsmi sa bude vediat dat tomu druhemu potom vo vztahu, v spolocnom zivote. Tym lepsi budu mat intymni a sexualny zivot, lebo sa budu vediet ovladat, ked to bude partner potrebovat, a tiez, bude citlivejsi na partnerove potreby a tuzby, lebo mu nebude vladnut len jeho egoizmus...
no myslim si ze Ahojky ma scasti pravdu... ale aj tak sa raz dostane na sex a veci s tym spojene a ak to nedostane od milovanej, tak s ao to bude pokusat u inej.... a myslim si ze ked su dvaja spolu a maju s aradi a myslia to vazne, tak preci by nemohli mat spolu aj sex??? myslim ze je to normalne. a mam pocit ze vacsina zien onaniu odmieta, a u chalanov je to asi uplne bezne...
Mozno teraz dostanem vysmech ale naucit sa napr. varit neni na skodu obcas je dobre ju... prekvapit, ja sa to ucim aby som bol dokonalym pre to dievca... aj ked dokonaly je dost silne slovo.... len treba najst aj take dievca co by stalo za tu namahu... T-T
podľa odborníkou a lekárom je to zdravé a ešte tomu je to dobré na migrenu, na nespavosť, podporuje to aj chuť do jedla a zabraňuje bolestivej menštruácie. Tak prečo nie, keď je to zdravé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale dufam ze si to neprecita bo bude namysleny.o)...
xaxaxa
myslim, ze najlepsi navod ako na to ti daju ludia z pokecu-sexzoznamky... minule sme sa tam s kamoskou zastavili a poviem ti, uz davno som sa tak z chuti nezasmiala.. ...ale kazdy sme iny a tebe ten smiech mozno nahradi nieco prijemnejsie..
inak pridavam sa k nazoru, ze na chalana sa v tomto neda dopustit..
PS: ak to budes nahodou skusat, daj vediet ako to dopadlo..hmm???
posielam hubicku
Uvolni sa, vyzleč sa, a hladkaj sa tam kde ti to je príjemné. Ja si myslím že by sme mali poznať svoje telo. Každá žena má erotogénne zóny trošku iné. A ako sa o nich náš miláčik dozvie, keď my samy o nich nevieme??
Ja poznám svoje telo, a nemám problém to ukázať môjmu priatelovi. Je to, akoby to potom robil podľa mojich myšlienok..
A k tomu, ze to baby maju lahsie, nemyslim si ... Chalan to len vytiahne, porha sa a hotovo. Vytecie to len v tej chvili a potom si ho musis len ulozit tak, aby to bolo co najmenej vidno, sak on sa uz ukludni ... ale babam tecie nieco az po orgazme a su z toho cele mokre nohavicky ... okrem toho to nemame take jedoduche, predsalen, "diera" je nieco ine ako "palicka" :o)
si si isty ze to je rychlejsie a lepsie cez klitoris? ja si to nemyslim a mam overeny iny sposob
Mudrlantka - no ked si v 15 rokoch vyberas partnera podla toho, aky je v posteli, tak to je podla mna trosku bieda, akoze ja ta neobvinujem, ale ved vztah nie je predsa len o sexe, dopaze, ako si to vlastne predstavujete ten zivot?
toto ma zabilo
Si akože myslíš, že každá z báb, čo do tohto fóra prispievala a má priateľa sa s ním vyspala na prvej schôdzke? A to, či si to niekto robí sám alebo nie je len na jeho rozhodnutí...
a myslim si ze kazda holka to uz skusila aspon raz
podla mna je to lepsie ak mi to robi chalan ale zas nieje to zle ked sa robim aj sama
a chcela by som este k povedat ahojky:ze ak sa ti nieco na onani nepači tak tu nemusis vypisovat bludy lebo je to perfektne a neklam nas aj samu seba mi nevrav ze si to ani raz neskusila
Mozno teraz dostanem vysmech ale naucit sa napr. varit neni na skodu obcas je dobre ju... prekvapit, ja sa to ucim aby som bol dokonalym pre to dievca... aj ked dokonaly je dost silne slovo.... len treba najst aj take dievca co by stalo za tu namahu... T-T
A s tym varenim mas pravdu