akoze baby podla vas nevyzeraju dobre? vsak ten ich UK styl a su proste...vyzeraju uzasne! povzneste sa nad hudbu, mne sa paci sice dost pesniciek od nich ale proste su to fesaci.
@mariavs ak som na chlapov, snáď sa mi páčia chlapi čo aj vyzerajú ako chlapi, nie? nie takí čo sa obliekajú ako gayovia, vyzerajú o 5 rokov mladšie a robia hudbu ktorá sa nedá počúvať...
jo, napríklad na tejto fotke sú všetci úžasní, priam na zožratie
neberiem ti tvoj názor, ak sa ti páčia, v pohode, len nás prosím nepresviedčaj že sme vadné, keď sa nám hentí nepáčia, ďakujem
@mariavs tak ja neviem, mňa vždy priťahovali chlapi tak okolo 25, možno aj viac keby bol pekný...
@tukan62 tak hej, ale to čo sa páči mne občas tiež vyzerá ako buzeranti (teda skôr to čo sa mi páčilo keď som mala také pubertálne slintacie obdobie) ale aspoň to nevyzeralo ako 10 ročné deti )
@marleymt v poho, ale rada by som dožila svoj život bez prasknutej bránice
@mariavs pokial človek nemá rád nagélovaných chlapčekov tak musí mať vkus výhradne na temných metalistov? ale radšej ako hento ... a ešte otázočka, prečo by sa mi mali páčiť mastné vlasy? čo poznám pár chalanov z dlhými vlasmi tak majú vlasy krajšie ako 85% báb čo poznám
@mariavs teda nič proti tebe, ale nie si nejaká vadná? lebo podľa väčšiny tvojich komentárov a fór usudzujem že si trochu, no.. proste tvoj názor je najlepší a jediný správny, to čo sa nepáči tebe, je hrozné a fuj, ty si tá najlepšia a najdokonalejšia s najsprávnejším myslením...
@tukan62 ja tu fotku mám . ale ak osa tak dívam na tie jej už chápem prečo sa 19 ročné dievča o nich vyjadruje na úrovni čerstvo zvlhnutých 13 ročných čupiek pretože u nej ako tak nan u kukám nejaké realne vyhliadky niesú
@tukan62 ja nieco robim? mna urazate vsetci tym ze napisem ze sa mi niekto paci. hned kopa komentarov o zvratkoch a podobne...a to je normalne? ked sa niekto k tomu nema ako vyjadrit a chce len urazat tak to je ok?
ja len obranujem nieco co mam rada...pretoze kopec ludi sa sem prislo odbavit na one direction.
@44 ale nemáš ju tu ako profilovku, preto má ona pocit že si menejcenný
@mariavs nikto neuráža TEBA, urážame keď už tak tých chlapcov z 1D. nikto nenapísal že si vadná keď sa ti páčia, to len ty urážaš nás, lebo sa nám nepáči niečo čo tebe hej
@candy36 ked sa uz chceme bavit v medziach reality, cukrovka nie je podmienena len geneticky, nevraviac o tom, ze nevznika ani z nadmernej konzumacie sladkeho, na co som narazal komentarom
@mariavs loool inak oné... a čo povieš na to keď ti tu dám jedného chlapíka... nie je ani cukrouš, z ktorého by som maximálne tak cukrovku dostala a zasa nie je ani naj sam super, ale taký všeobecne pasujúci typ na pekného CHLAPA (nie /ca)
a schválne som vybrala takého ktorého som vybrala no čo je to mastný metalista? tak sa vyveď z desilúzie, to tento keby ku mne prehovoril, tak normalne sublimujem na paru v momente ....ou pardon... zabudla som... ku mne ani nikto ani nič neprehovorí lebo som ohava a navyše jebnuta a uboha to nie ako tutok, pani hviezda
@trdelniiiq DM1 čiže tá čo môžeš dostať v tvojom veku je podmienená geneticky + vyvolaná v organizme nejakým šokom (choroba, nadmerná fyzická/psychická záťaž, etc.)
DM2 je spôsobená nezdravým stravovaním, (čiže aj konzumáciou veľkého množstva sladkostí) ale v tvojom veku by si musel neviem čo žrať aby si ju dostal
ja viem že je to brutálne od témy ale sorry nemohla som si to odpustiť
@candy36 diabetes 2 je rozsirena vo vsetkych moznych vekovych kategoriach a staci zla zivotosprava, malo/ziadny pohyb, obezita.. cize aj mne rovni (teda ja) aj mladsi mozu byt pokojne chori
@trdelniiiq pod 20 rokov je diabetes mellitus už rarita, nie je pravda že je rovnako rozšírený vo všetkých vekových kategóriách, väčšinou ho dostávajú ľudia až tak po 40tke
@56 rovnako "V současnosti je však v důsledku našeho životního stylu takřka epidemicky rozšířen ve všech věkových kategoriích a ročně zabíjí stejné množství lidí jako například AIDS."
@trdelniiiq nj, to s tými deckami ma prekvapilo. ale to asi len preto, že príliš verím vo zvyšky zdravého rozumu ľudí žijúcich na tejto planéte. očividne by som s tým mala prestať
» www.facebook.com/groups/21447093... Baby tu nájdete doplnky, bižu ,veci pre Beliebers a Directioners Na želanie objednávam z Ebay zoženiem takmer všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
(blee)
si ma skoro zabila tým komentárom
to nie je o hudbe teraz. proste su pritazlivi...kto sa mi ma pacit ako? nejaky 50tnik?
ale som si vygooglila nejakého od nich...
...ten havo
jo, napríklad na tejto fotke sú všetci úžasní, priam na zožratie
neberiem ti tvoj názor, ak sa ti páčia, v pohode, len nás prosím nepresviedčaj že sme vadné, keď sa nám hentí nepáčia, ďakujem
@tukan62 tak hej, ale to čo sa páči mne občas tiež vyzerá ako buzeranti (teda skôr to čo sa mi páčilo keď som mala také pubertálne slintacie obdobie) ale aspoň to nevyzeralo ako 10 ročné deti )
@marleymt v poho, ale rada by som dožila svoj život bez prasknutej bránice
@mariavs teda nič proti tebe, ale nie si nejaká vadná? lebo podľa väčšiny tvojich komentárov a fór usudzujem že si trochu, no.. proste tvoj názor je najlepší a jediný správny, to čo sa nepáči tebe, je hrozné a fuj, ty si tá najlepšia a najdokonalejšia s najsprávnejším myslením...
@lawey vobec nie su nagelovani, keby ta niektory z nich oslovil tak sa roztopis ale tu sekas formu.
o teba aj tak asi zakopne len slepy
(ktorý asi ani nezobrazí)
a odísť
Ale smejem sa statočne.
stále potrebuješ všetkých len urážať?
ja len obranujem nieco co mam rada...pretoze kopec ludi sa sem prislo odbavit na one direction.
@mariavs nikto neuráža TEBA, urážame keď už tak tých chlapcov z 1D. nikto nenapísal že si vadná keď sa ti páčia, to len ty urážaš nás, lebo sa nám nepáči niečo čo tebe hej
z nich by si sa tak možno maximálne pogrcal
a schválne som vybrala takého ktorého som vybrala no čo je to mastný metalista? tak sa vyveď z desilúzie, to tento keby ku mne prehovoril, tak normalne sublimujem na paru v momente ....ou pardon... zabudla som... ku mne ani nikto ani nič neprehovorí lebo som ohava a navyše jebnuta a uboha to nie ako tutok, pani hviezda
inak @1
DM2 je spôsobená nezdravým stravovaním, (čiže aj konzumáciou veľkého množstva sladkostí) ale v tvojom veku by si musel neviem čo žrať aby si ju dostal
ja viem že je to brutálne od témy ale sorry nemohla som si to odpustiť
ale to s tými deťmi, to fakt neviem...to možno tak dáki prikokotení malí amíci...každopádne to už aká musí byť životospráva keď malé decko dostane DM2
ale podľa fotky v @29 ...hm...najsladšie vyzerá ten druhý z ľava, ale tak, všetci mi spôsobujú celkom nechuť, najviac asi ten modrý
ešte toho v zelených gaťoch s tými impozantnými vlasmi by som možno strávila...ale asi len kvôli tým vlasom
Zaaaaaaaaaayn...
a je mi z nich nagrc
a keď čítam komentáre od @mariavs je mi nagrc ešte viac
toť vše
+@10
vyumelkovaní demeti bez talentu
Baby tu nájdete doplnky, bižu ,veci pre Beliebers a Directioners Na želanie objednávam z Ebay zoženiem takmer všetko