Máte nejaké veselé príhody o tom, že o vás niekto javil záujem, balil vás, ale vy ste to totálne prehliadli a jeho zámer vám svitol až neskôr ?
Po nejakom čase ste si uvedomili: "Aha, veď ona mi dávala návrh!", "My sme vlastne mali spolu rande!", atď.
V návode na použitie mňa sa v kapitole "zbližovanie sa" píše:
"Subjekt si nerád namýšľa a domýšľa, preto pre prípadné záujemkyne platí, že pokiaľ chcú mať šancu uspieť, musia komunikovať otvorene a priamo."
No asi po tom, co ma tretikrat nahodou chytil za zadok (prvykrat to bolo ozaj uplne nahodou, ale zapacilo sa mu, ze som nespravila scenu) a kamarat ma musel dost napadne potiahnut meter dalej od dotycneho, kym mi doslo, co sa deje.
Ja som celkom natvrdla v tychto veciach
Raz som tak nahodou zbalila Nemca na bare, kam som isla objednat, v podniku, kde som ja bola na rande.. Chudak bol trosku zaskoceny, no ale ja tiez, ja som si len chcela pokecat o jeho cestovani, kym som cakala na objednavku
nikdy som si nevsimol, ze by o mna ktokolvek javil zaujem ono zas je pravda ze moja empatia a schopnost vycitit emocie ostatnych je na urovni hlineneho hrnčeka
A keď už som sa dal ukecať na rande, Monika sa volala, tak som prišiel o dve hodiny neskôr potom som ju stretol urevanú a od jej kamošky som dostal za to riadny pičung alebo keď mi Radka vyznala svoju náklonnosť a proste že by chcela niečo so mnou mať, tak ja len že "uhm" a priateľsky som ju potľapkal po pleci a išiel preč alebo keď som "chodil" so Svetlanou, tak som sa jej za celý čas ani nechytil potom sa so mnou rozišla. Ktovie prečo a s Kačenou to bolo to isté alebo keď ma nejakú dosť dlhú dobu chcel Kika, to sme vtedy chodili do takého metalového klubu, tak vždy som sa uistil, či tam nie je a ak tam nebola až potom som tam šiel a ona chúďa, vtedy som počúval Metallicu, toľko peňazí nahádzala do jukeboxu a furt púšťala Metallicu aby ma zaujala a ja nič alebo Lucia ked ma chcela, tak to som zdrhal na mile, to bola zas taka nymfomanka... alebo Lucia taka druha, ked ma chcela a ja nic, tak mi az vynadala za moju natvrdlost a taaak ale potom ked som isiel na vysku, tak uz som nebol natvrdly
ja s nikym nechodím na rande, len von ako kamarát, tak je to najlepšie a človek nemusí nič riešiť
Ale ak bol niekto so mnou na rande a ja som o tom nevedel tak mi to asi nepríde nikdy, ja nie som človek čo chápe tieto medziludské vzťahy Empatiu mám velkú ale medziludské vzťahy....to som na tom horšie ako Sheldon(BBT)
@ps102 dneska. Ani nie oneskorene, skôr neviem ci dačo.. Aj tak zo zásady s kolegyňami nič neriešim, lenže mi príde divne, ze čaká na mňa do poslednej chvíle, aby sme šli potom chvíľu spolu, keď vravím že idem druhým smerom, chce ísť tiež, ale zasekne sa, že tade nemôže ísť domov, tak, objime ma, pusu na ucho, ahoj. Veľmi zvláštne. Nebyť to kolegyňa, asi by som si myslel, že jej o dačo ide, ale noc je krátka, aby som zisťoval pravdu.
ja som stretol ked som bol mladsi a nechapavý dve velmi peknu opalenu mladu polskú turistku a ona ma normalne zastavilia a smiala sa.Ze vraj ci neviem co je dobre na bolest hlavy.Ja nechapavec som im chcel doniest acylpirin ale oni krutili hlavou ze to nechcu...Až neskôr som pochopil že čo chcela len to už bolo "time out ".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
"Subjekt si nerád namýšľa a domýšľa, preto pre prípadné záujemkyne platí, že pokiaľ chcú mať šancu uspieť, musia komunikovať otvorene a priamo."
Takým ľuďom sa to môže ľahko stať.
Ja som celkom natvrdla v tychto veciach
Raz som tak nahodou zbalila Nemca na bare, kam som isla objednat, v podniku, kde som ja bola na rande.. Chudak bol trosku zaskoceny, no ale ja tiez, ja som si len chcela pokecat o jeho cestovani, kym som cakala na objednavku
Ale ak bol niekto so mnou na rande a ja som o tom nevedel tak mi to asi nepríde nikdy, ja nie som človek čo chápe tieto medziludské vzťahy Empatiu mám velkú ale medziludské vzťahy....to som na tom horšie ako Sheldon(BBT)
* teraz nastúpi melancholiková oneskorená reakcia *