Uc sa po anglicky! Keby som furt hladal hry v slovencine/cestine, ked som bol v tvojom veku, tak by som 1. dokopy nic nehral, 2. by som sa nenaucil ani z polovice tak dobre po anglicky ako viem teraz....
@marek9769 Tibia je to veľmi návyková hra a ešte lepšia ako World of Warcraft. Len sa nenechaj zo začiatku odstrašiť grafikou. Keď to prekonáš tak hra ťa na 100% celého pohltí
@makacik jj, neni to drahe.... ale problem je v tom ze som cakal od toho ovela viac, na to ze to je taka nova a ohlasovana hra. inak aj wow je omnoho lepsie ako gw 2. Jedine co je na tej hre take ine je grafika, hratelnost, pribeh a tie zakladne veci co su najdolezitejsie su slabe. tj mozes sa kochat grafikou a zahras si slabo.
» esimsecura.com/lan.40774/... e sim je ekonomicko vojensko politicka socialna hra - simulacia realneho sveta. vstup do kongresu , stan sa prezidentom slovenska, rob biznis, alebo bojuj v legiach za oslobodenie slovenska. nevahaj, slovensko ta potrebuje!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov