Online obchodovanie s akciami v aplikácii Pluss500
Dobrý deň/večer, chcel by som začať obchodovať s akciami pomocou tejto appky (Plus500). Ale podmienka je že tam môžu obchodovať len ľudia nad 18rokov (mám 16). A tak by ma zaujímalo či by ma za udanie falošného veku čakala nejaká pokuta alebo niečo také.
Pokuta nie, ale nevyplatili by ti prniaze..
Teda to pri tipovani, tu meviem jak to funguje.
Ale podla obcianskeho (ktoreho cislo tam zaadas) zistia tvoj vek, jedine zeby si to dal na rodicov, ale pochybujem zeby suhlasili, ti ani nevedia ze chces obchodovat co?
Noo ale bacha nato, nieco spravis zle a budes mat 150 tisic litrov ropy na zodpovednosti
Aj ked pravdepodobne väčšie čiastky financii nemas, takze mozno par litrov..
@mcvpn má dobré hodnotenie od množstva ľudí, a má seriózny prístup ku klientom (odpovedá na negatívne recenzie) niečo si o tom najprv zisti. Stačí dať do googleplay Plus500 rozklikni si tu apku a pozri si tam recenzie. Chápem že sú ľudia voči takýmto veciam skeptický ale nemusíte hneď odsudzovať niečo očom nič neviete.
@nick7 taaak to uz je ine
Neviem, ako da sa aj z tel. c. zistit na koho je pisane..
Kazdpadne zo zaciatku to nikto nebude zistovat, keby mali overovat kazdeho noveho obchodnika tak maju len to..
Az potom ked zarobis by mohli prist komplikacie :/
Ty si radsej nieco zisti, ty stockmaster. Pochybujem, ze na akcie by si mal rozumny kapital, ked nevies najst nieco svetovejsie. Ako hovori ujo hore, nech aspon vyuzivaju metatrader. Uz len to, ze ti netreba id, hovori za seba...
Oni ti na to telefónne číslo budú volať a časom, ak budeš chcieť vybrať peniaze, tak si tuším musíš aj verifikovať účet, že si to naozaj ty, nie fiktívna osoba alebo niekto iný
Kámo ja ti radím. Nepúšťaj sa do toho. Môj oco s tým robí cez Metatrader 4 a sám mi hovorí, že je to dosť stresujúce. Musíš neustále sedieť pri kompe a sledovať ako to stúpa/ klesá, sám mi oco hovorí, že banuje, že sa do toho púšťal, tak ale teraz nemôže skončiť keď je v mínuse 4000€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Teda to pri tipovani, tu meviem jak to funguje.
Ale podla obcianskeho (ktoreho cislo tam zaadas) zistia tvoj vek, jedine zeby si to dal na rodicov, ale pochybujem zeby suhlasili, ti ani nevedia ze chces obchodovat co?
Noo ale bacha nato, nieco spravis zle a budes mat 150 tisic litrov ropy na zodpovednosti
Aj ked pravdepodobne väčšie čiastky financii nemas, takze mozno par litrov..
Neviem, ako da sa aj z tel. c. zistit na koho je pisane..
Kazdpadne zo zaciatku to nikto nebude zistovat, keby mali overovat kazdeho noveho obchodnika tak maju len to..
Az potom ked zarobis by mohli prist komplikacie :/