Ahojte, dnes mi zomrel skrečok a naozaj neviem, kam ho mám pochovať, do koša ho vyhodiť nechcem, bývam v bytokve, takže nemáme ani záhradu. Premýšľala som, že ho pochovám niekde von, ale tam sa zase bojím, že by ho vyhrabali psy. Máte nejaké návrhy alebo
AAch, tak moja Korveta zomrela asi pred 2 tyzdnami, ci kedy, a bola som daleko do poľa s nou, a pod strom som jej vyhrabala malu dieru a dala ju tam v servitke, potom zahrabala, kamienky na vrch a vuala, provizorny hrob
Ja som svojho pochovala normálne na cintoríne ale úplne v zadu kde neboli skoro žiadne hroby aby náhodou dakto na mna nepicoval že im kopem na mestskom pozemku či čo to..... ...urobila som mu aj normálne takú truhlu aj náhrobný kameň... ..ale uz tam nie je
zavidim ti ja sa modlim aby ten moj uz konecne otrcil kopyta, hej a k tomu pohrebu, na tvojom mieste by som ho vyhodil z balkona, bude to jednoduchsie ako ho niekde pochovat
Ja som mojho pochovala u priatela na zahrade, pod jedlickou, kde nic nepestuju... este som mu spravila aj provizornu truhlicku (z krabice, ktoru som obsila latkou) a nasypala do nej piliny ... ale ja som to vtedy fest prezivala ... mozno fakt staci aj cajova krabicka a nejake kludne miestecko ...
Vzhľadom k veľkému počtu hlodavcov, ktoré mi počas môjho ranného detstva zahynulo, som si urobila menší zvierací cintorín v lesíku, ktorý sme mali za domom
ako tu už je spomenuté- daj ho do kvetináča . mamina kolegyna tak pochovala svoju mačku (keďže ako ty, býva v byte) ale nezasadila tam žiadnu rastlinu. Dala hore triesky a mačke dala vytesať normálny mramorový mini náhrobok. je to veľmi milé. a pekná pamiatka
Ja mám s citmi dosť skúseností ale minule som ich musel prekonať pretože bolo treba topiť mačky (ten kto žije v meste nech sa zdrží blbých poznámok) mal som to urobiť ja no aj ked mi to bolo dosť blbé tak som to urobil, takže nejaky vy*ebany škrečok čo cele dni len zere, spi beha v kolecku a šusta mi je uplne u prdele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
este kyticku do labiek
Pochovať? Tiež ma napadá len nejaký kvetináč.
ste exhumovali skrecka?
pici preco sa smejem : (
A niekto tvoj znamy nema zahradu?
Ja som mojho pochovala u priatela na zahrade, pod jedlickou, kde nic nepestuju... este som mu spravila aj provizornu truhlicku (z krabice, ktoru som obsila latkou) a nasypala do nej piliny ... ale ja som to vtedy fest prezivala ... mozno fakt staci aj cajova krabicka a nejake kludne miestecko ...
Ja mám s citmi dosť skúseností ale minule som ich musel prekonať pretože bolo treba topiť mačky (ten kto žije v meste nech sa zdrží blbých poznámok) mal som to urobiť ja no aj ked mi to bolo dosť blbé tak som to urobil, takže nejaky vy*ebany škrečok čo cele dni len zere, spi beha v kolecku a šusta mi je uplne u prdele