No takže tak...chodila som s chlapcom...dlho...ale už to neklapalo...obaja sme to videli aj keď on si to nepriznával a stále sa tváril, že je všetko ok (total klapky na očiach)...ja som to ale tak nenechala a dala som koniec...a teraz prešlo pekných pár m
Pomôže mu len čas a ten je u každého individuálny.
A písala si, že to na ňom vidíš, tak neviem, či sa ešte spolu stretávate, ale ak hej, tak by si s ním mala ukončiť všetky kontakty, proste úplne odísť z jeho života. Lebo ak sa stretávate aj naďalej ako priatelia, tak sa mu bude zabúdať o dosť ťažšie.
prejde ho to, ja som na tom bola podobne a preslo odvtedy pol roka a prestali sme sa stretavat lebo ma nasral ked si myslel ze si snim budem nezavezne uzivat, blbec, ale ver ze aj toho tvojho to prejde ked mu nebude sdavat ziadne nadeje tak on to po case pochopi co s abojis, asi ta fakt lubil a to trva dlhsie nez par mesiacov kym to prejde
nedavno som nieco podobne riesil s mojou priatelkou, po 4 rokoch krach a pad na hubu- treba mu len vysvetlit ze nech sa pozrie okolo seba a uvedomi sa, je mlady a ma velke moznosti- nech zije a ty mu mozes byt najlepsou kamoskou ak ho podrzis, ak sa stretavate v skole tak spolu srandujte na svoj ucet, treba mu ukazat ze spolu mozete byt aj dalej, trochu inak ale ze to pojde- dobreho kamarata nenajdes tak lahko a o to ide...
nepoznas nejake dievca v tvojom okoli co by sa mu mohla pacit? alebo radsej sa mu vyhybaj a nestretavaj sa s nim, lebo to dost boli, ak ta este lubi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A písala si, že to na ňom vidíš, tak neviem, či sa ešte spolu stretávate, ale ak hej, tak by si s ním mala ukončiť všetky kontakty, proste úplne odísť z jeho života. Lebo ak sa stretávate aj naďalej ako priatelia, tak sa mu bude zabúdať o dosť ťažšie.
da sa pomoct aj inak ako roztiahnut nohy preboha!!a myslim ze taku radu ani nemyslela hned..tvoj nazor dufam povazuje za irelevantn
pomoct no neviem-nedavat mu hlavne nadeje,dojde druha a bude stastny aj on