pouzivam NIVEA light feeling, a nic lepsie som do teraz asi nemal. Prijemne voni, rychlo sa vstrebe, ochrani (mam len 10nu, ale to mi staci)
Ochranny faktor znamena, ze tym cislom znasobi cas, ktory tvoja koza potrebuje kym sa spali. Cize ak sa bez opalovacieho kremu spalis po pol hodine, tak s ochrannym faktorom 10 sa spalis po 5 hodinach. Ak sa spalis bez kremu po 5 minutach, tak sa s 30kou spalis po 2 a pol hodine.
číslo faktoru neznamená ze čím vyšší faktor, tým menšia pravdepodobnosť že ťa spáli ... ked máš menší faktor musís sa častejšie natierať ono je to trebárs faktor 5 je že 5 krát dlhsie možeš byť na slnku ako keby si sa nenatrel/a...
ja som strašne, ale strašne bledá, spáli ma vždy všetko. a navyše mám ešte aj citlivú kožu, tak na seba nesmiem natierať hocijaký krém..
jediné, čo mi pomáha, je, že približne od marca si každý deň šupnem tabletku betakaroténu a vždy, keď idem von, natieram sa. úplne som si zvykla na garnier v bielej flaške OF20. Akože, mňa spáli vždy, ale v takejto kombinácii ma to nebolí aspoň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ochranny faktor znamena, ze tym cislom znasobi cas, ktory tvoja koza potrebuje kym sa spali. Cize ak sa bez opalovacieho kremu spalis po pol hodine, tak s ochrannym faktorom 10 sa spalis po 5 hodinach. Ak sa spalis bez kremu po 5 minutach, tak sa s 30kou spalis po 2 a pol hodine.
ale môžem si na seba kydať toľko krému s takým vysokým OF i tak ma spečie, ako teraz, hlavne na tých miestach kde je veľmi tenká koža
ale
takž e všetko závisí od pokožky..
jediné, čo mi pomáha, je, že približne od marca si každý deň šupnem tabletku betakaroténu a vždy, keď idem von, natieram sa. úplne som si zvykla na garnier v bielej flaške OF20. Akože, mňa spáli vždy, ale v takejto kombinácii ma to nebolí aspoň.