a ku koncu to uz bolo dost vidiet. A na tlaky som dal 115 kg a potom som rok a pol necvicil a teraz som uplne tenky tak teraz ked zacnem znovu cvicit tak zase pojdem od 60kg?
A nechces napriklad skusit kolko budes vladat a robit to podla toho? ako mame my vediet kolko ti treba?
Ja vzdy cvicim s takou vahou aby som posledne opakovanie robila z poslednych sil ze dalsie by som uz nedala, a ked citim ze by som dala tak nabuduce pridam, solved
ked som brala cvicit kamosku prvykrat tak sme proste skusali pridavali a od toho sa dalej odvijala potom
@3 aha no tak asi nie xD akoze ostatni ti asi odbornejsie poradia ale mne pride ze to telo vie kolko max zvladne, ved ked je to prilis tak to neudvihne no vzdy cvicim s maximalnymi 8-12 opakovani vacsinou tri serie a nemala som este uraz
@h8u praveze ked clovek cvicil tak moze byt ze svaly su este pomerne silne ale klby a slachy nie su uz v takej kondicii. Dva krat som tak prisiel k zraneniu. Na zaciatku by som nakondicionoval cely pohybovy aparat a potom isiel do vacsej zataze.
@patrixo vdaka za radu takze pojdem od nuly resp. od 60 kg a uvidim ako rychlo sa budem zlepsovat ale to ze progress uz bude rychlejsi ma celkom potesilo
To iste plati aj pre beh. Na zaciatku sa odporuca behat casto, ale kratsie vzdialenosti relativne pomalou rychlostou, aby sa svaly slachy a klby adaptovali na zataz a postupne sa potom pridava. V opacnom pripade to je ruska ruleta
išiel by som vzdy po dlhšej pauze lahké fullbody 2 cviky na každu partiu 2 serie po 8 opakovaní aspon 1 mesiac....a vdaka svalovej pamati budeš za 2-3 mesiace tam kde predtym si bol,pretože kto o tom má viac naštudované a vie ako svaly rastú a funguju tak pochopí prečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja vzdy cvicim s takou vahou aby som posledne opakovanie robila z poslednych sil ze dalsie by som uz nedala, a ked citim ze by som dala tak nabuduce pridam, solved
ked som brala cvicit kamosku prvykrat tak sme proste skusali pridavali a od toho sa dalej odvijala potom