Nachádza sa tu niekto, kto bol na plastike nosa? Ja si ho chcem zmenšiť lebo mám kvôli nemu nízke sebavedomie a hanbím sa zaň.
Ako prebieha liečba? Bolí to veľmi?
Kamarátka bola pred troma rokmi. Vyliečilo sa to rýchlo, ale akože nemala ho až tak veľký, nevidel som v tom zmysel, len neviem dievčatá su vždy nespokojné s niečim. Kašli na to, však si pekná a budeš zbytočne pod nož chodiť.
zacne sa to tym, ze 3 - 4 dni budes mat podliatiny a opuch na celom ksichte, vtedy to boli strasne... 2 tyzdne sa dycha ustami, pretoze v nose je vypln. uplne zahojenie trva tak 2 - 3 mesiace, v tom obdobi nemozes do neho nijak prudko narazit, treba sa opatrne prezliekat a "fukanie soplikov" neprichadza do uvahy. ale je to prezitelne urcite.
ak ťa to spraví šťastnou... poznám babu , čo tiež bola na operácii nosa.. vraj pobudla pár týždňov doma a bolo..ale podľa mňa má ten nos stále rovnako veľký ...byť tebou nešla by som do toho..ale neviem sa vcítiť lebo ja mám len taký gombíček
Nechcem si to už rozmyslieť...už mi to trvá 2 roky naberám odvahu tak snáď sa už odvážim ísť. Akože ja ho nemám dlhý ale široký a mám tam viditeľnú kosť či ako to nazvať Proste fuujky
mám hrozný nos, ale taktiež aj hrozný strach z lekárov a zákrokov a tak. skrz to by som takto dobrovoľne nešla. ale ak to urobí človeka šťastnejším a má na to prostriedky, tak nech ide do toho. len nech ho to fakt šťastnejším urobí a aj mu napraví sebavedomie. inak to zmysel naozaj nemá. a obávam sa toho, že ten človek si aj tak nájde potom niečo iné, na čo zameria svoju pozornosť a bude ho to škrieť. a inak neviem, možno je to náhoda, ale čo mám ľudí v okolí a majú veľké nosy, tak sú pekní a nos im neuberá ani štipku na kráse.
a na otázky ja odpovedať neviem, ale ak aj nie tu, poguuglila by som chvíľu a podľa mňa nájdeš informácie, ktoré hľadáš.
@Vikina987 choď do toho. Neľúbi sa ty tak choď zlepšiť. A na google nájdeš odpovede kamoška si dala nos spraviť ako dosť trpela ale výsledný efekt stal zato a inak @10
poznam niekoho kto bol a je to vraj kurevsky bolestive po operacii a po operacii je clovek ako keby ho zmlatili zeleznou tycou modry ksicht proste sama modrina no a samozrejme sa pri operacii mozes aj zadusit lebo tak nos je nos prepac ale nevidim zmysel v takychto operaciach tak som ti to napisal takto no ale tak to aj naozaj je
je to dosť individuálne niekto nemá pocit vyslovenej bolesti iba pociťuje tlak a niekto aj s utišovacími liekmi má obrovské bolesti.. každopádne sa nevyhneš tomu že budeš vyzerať jak zombík prvý týždeň brutálne opuchnutá, tvár ti bude hrať všetkými farbami a tak ale dá sa podstatné je,že budeš so sebou spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a na otázky ja odpovedať neviem, ale ak aj nie tu, poguuglila by som chvíľu a podľa mňa nájdeš informácie, ktoré hľadáš.
A kde ti to robili, na akej klinike a v ktorom meste??
ale ja niesom ty