Pači sa vam holka,v minulosti ste s nou mali "romanik" dlhšiu dobu ste ju nevideli,teraz je tu zasa... nema vzťah ale ma niečo ako chalana... javi o vas zaujem,ale nechce ho nechať dokedy nebude mať istotu u vas... Bojovali by ste o tu holku???Alebo by st
myslím si, že by si mala byť jednoznačná, chalani sa o svoju korisť nechcú s nikým deliť... ak majú pocit, že si medzi dvomi vyberáš cúvnu obaja (ak o tom vedia)... proste nechcú takú babu... tebe by sa páčilo, keby to bolo v opačnom garde? chalan by si vyberal medzi tebou a druhou babou? nemala by si pocit, že potom sa ľahko môže zrazu rozhodnúť pre inú?
Ani newiem to by záležalo od toho akz ej ten vzťach ak je niekto v nom šťastný nebudem nekazil by osm ho ale na druhej strane ak ju sa mi páči a zaľúbim sa donej je pravdepodobné žeby som bojoval do bezvedomia
No joo ja s tebou suhlasim... ja sa len pytam,že ako to beru chalani... ako reaguju na take veci...kamoš mi pisal...že on by počkal ako by sa vyvijal ich vzťah,keby sa rozpadal... tak by sa o nu usiloval,ak nie... tak by cuvol...
@4 každý chalan to berie inak a záleží aj na tom, či ťa ľúbi alebo nie... ak ťa ľúbi nepozná hraníc... inak si myslím, že to je tak ako som napísala... ale tak... vieš.. aj sa hovorí 100 ľudí 100 chutí, každý má iný názor a neexistuje jednoznačná odpoveď ako by kto reagoval... na tvojom mieste by som sa s ním porozprávala... povedala mu, že si schopná pre neho opustiť toho druhého... napokon, nemáš čo stratiť
Ahojte všetci potrebujem pomoc poznam sa s jednou holkou cca 2 roki raz som snou pisal ze ma chalana a take vitihol som ju z depky a povedala ze som jej super kamrat a ma ma rada ze keby nemala vztah tak je somnou.Ked sme boli vonku spolu po dlhsej dobe vsetko bolo super nemala chalana a mal som nadej strasne sme sa rozparavali a smiali sme sa ja snej ona somna ale vstupil dotoho jeden chalan môj dobry kamarat ma 18rokov ona 15 ja tiez 15 a potrebujem pomoc prosim vas ked je tu niekto skuseni vo vztahoch tak mi pomôzte p.s. Je to prve dievca pre ktore som schopny zrobit hlupost dat zanu ruku do ohna a zivot a lubim ju strasne neviem co to je ale ked som snou tak som uplne iny stale ked som snou tak sa mi zdvihne nalada a ked odchadza domov tak je mi strasne smutno a presedim celu noc pri skype a cakam nanu kym pride bol by som rad keby ste mi poradili co mam robit dakujem velmy pekne za radi ktore mu dufam date .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
No joo ja s tebou suhlasim... ja sa len pytam,že ako to beru chalani... ako reaguju na take veci...kamoš mi pisal...že on by počkal ako by sa vyvijal ich vzťah,keby sa rozpadal... tak by sa o nu usiloval,ak nie... tak by cuvol...
nechodia spolu len spolu spia???dosť vystižne?xD