cital som knihy, hral 1 a 2, 3 mi nerozbeha. Ale videl som reviews a trailers. Ta posledna hra sa mi podoba ako na pribehy z knihy alebo referuje s miestami odtial, napr na youtube bezi taka, ze geralt ide do touissantu, to je datadisk. Geralt precestoval cely svet a v jednotke hre sa ocita medzi priatelmi z knih. V knihe sa udialo vela dolezitych veci. Napriklad postava triss. Z knihy yennefer. Mnoho vedlajsich postav, ktore poznaju geralta, lebo pre ne pracoval. Urcite si precitaj poslednu knihu pani jazera, tam sa objavi dolezita postava v trojke hre a geraltova oblubena a je to vyvrcholenie knih. Jednotka je volne pokracovanie z knihy, dvojka je pokracovanie na jednotku s istym casovym posunom, ked sa dostane geralt do vyssich zaujmovych kruhov
no a trojka je epicka, nechcem moc snivat a zaujimat sa, ked ju nemozem hrat. Takze nestane sa vela, hra sa da pochopit. Len tie predosle hry su super a bola by skoda. Takisto grafika dvojky je super, v jednotke vyzera geralt odlisne.
@savvym knihy uz mam nachystane tiez len sa neviem rozhodnut. moc sa mi do tych starsich nechce trojka mi ide na ultra takze pohoda. len dufam ze to bude stat za to mam rad rpg ale ziadny diel zaklinaca som este nehral. teda trojku uz chvilu co som skusal ako to vyzera
mne trojka graficky pripomina dvojku. Co sa hratelnosti, narocnosti a pribehu tyka, stoja urcite za to. Nedavno som si chcel druhy krat zahrat jednotku, lebo mam rozsirenu ediciu, ale neslo to. Vies pc sa mi kazi. Jednotka je taka seda, ala geralt detektiv, potrebujes vymlatit par silnych tvorov a netvorov, ako postupujes je to coraz narocnejsie ale vzdy nieco nove, narazis na nove postavy a zaver je raj na zabijanie priser, tu cast som mal najradsej. V dvojke mas zas uplne nove a vacsie mapy s uplne novymi postavami, zase riesis miestne potycky a hladas si obzivu ala zaklinac. Velmi si dvojku uzijes, skoro narazis na bossa, kde stravis minimalne tyzden, kym zistis ako ho zabit, ale potom je akp v jednotke stale o niecom novom a mas zase zvraty, tiez nove prisery. Tie dve hry vlastne zobrazuju ako sa geralt spamatava po strate pamatr a uci sa co preftym ucili kazdeho zaklinaca, cim viac prechadzas vyvojovym stromom tym efektnejsie vyzeraju bojove tance, to je uplne ine ako citat v knihe. V trojke mas vsetky tie veci vychytane do detsilov, napriklad odrazanie striel sipov, zabijanie velkych priser, pribehove detaily a najma ta grafika je bohovska. Teraz je na gog.com akcia na vsetky hry. Pred dvomi mesiacmi bola na steame. Urcite zahraj, daju sa lacno kupit. Obcas sa v hre stratis, hlavne ja som sa nevedel navigovat v hre podla mapy, takze mi trvalo tyzdne alebo mesiac kym som ich presiel
podľa toho o čo ti ide. ak ti ide pri hrách hlavne o príbeh, tak áno, od prvého dielu. Ak ti ide hlavne o to aby bola hrateľnosť dobrá, tak o prvých dvoch ani nemusíš premýšľať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no a trojka je epicka, nechcem moc snivat a zaujimat sa, ked ju nemozem hrat. Takze nestane sa vela, hra sa da pochopit. Len tie predosle hry su super a bola by skoda. Takisto grafika dvojky je super, v jednotke vyzera geralt odlisne.
@savvym knihy uz mam nachystane tiez len sa neviem rozhodnut. moc sa mi do tych starsich nechce trojka mi ide na ultra takze pohoda. len dufam ze to bude stat za to mam rad rpg ale ziadny diel zaklinaca som este nehral. teda trojku uz chvilu co som skusal ako to vyzera