@alex458 mne nejde o znacku ale o technicke parametre... aj to hp sa vyraba v cine z cinskych suciastok ale kludne mi nan posli link ak ho mas niekde ulozeny
@Alex458 v takejto konfiguracii ak najdes znackovy tablet tak bude stat od 400, 500 euro vyssie.
@kevin ja mam 6,4 palcovy telefon a mam aj notebook aj stolny pocitac na hry, ale ked si chcem napriklad pozerat videa v posteli tak s tym notebookom je to nepohodlne nmozem to drzat v rukach nemozem tam pouzivat prsty... telefon mi je zas primaly ani 6,4 palcov mi nestaci a na filmy je to nepouzitelne.
@xxar3s ja mam 4 palcovy mobil a som v pohode. ale podla teba je Air pre studentov napicu, takze tebe asi zbytocne budem nieco vysvetlovat. jj je to popici tablet, kupuj heeet !
@kevin mne tiez atacil 4palcovy kym som si nekupil 5.5 a zistil som ze je to fajn a potom som isiel rovno do 6.4 lepaie sa mi s tym telefonuje lepsie sa do toho tuka ked mas velke prsty a baterka dlhsie vydrzi.
mb air je vykonovo nedostatocny a hlavne ma male rozlisenie... na pozeranie emailov instagram alebo fb to staci ale na serioznu pracu resp. studium to je utrpenie. a za tu cenu si kupis notebooky inych znaciek v takej konfiguracii ako ma pro.
jezis zas som si omylom zmazal prispevok.... tam by mal byt aspon vyskakovaci dialog ze naozaj chcete zmazat tento prispevok? lebo uz sa mi viac krat stalo ze som tam nehctiac klikol
@xxar3s tie parametre by som bral trocha s rezervou
neni 8jadro jako 8jadro..to uz mam v telefone nejaky ten rok. ten mediatek co tam nacpali urcite nepatri k spicke. tie ramky a ulozisko tiez nebudu patrit k najrychlejsim. "len" fullhd display by mi uz nestacil. fotky to tiez nerobi najlepsie. 5100mah baterka. pekna hodnota na papieri ale v reali co som testoval jeden taky telefon ma to moc nepresvedcilo k tomu takmer ziadna podpora a ziadna zaruka...no co ja viem
samozrejme zlepsilo sa to ale ako nejaky technologicky zazrak by som to nepovazoval. od top smartfonov to ma stale na mile daleko...i ked ta cena je lakava a niekomu by to stacilo no
@kosmiklove to mas pravdu ze sa na trhu najdu aj omnoho lepsie telefony len ci tie drobne plusy vyvazia 4x vyssiu cenu. lebo za tu cenu s tymi parametrami je tu velmi dobra kupa. ludia maju rozne priority a nie kazdy je ochodny dat za telefon 1300 euro.
Tiež by som neriešila tablet, ale mobil alebo notebook. Teraz máš možnosť po Vianocach kúpiť za bezkonkurenčné ceny slušné značky v obchode, kde nemáš problém ani v prípade reklamácie alebo iných problémov. Keď chceš ušetriť tak využi zľavové kupony: » www.kuponyzdarma.sk/... . Nájdeš si tam obchod ktorý ti bude vyhovovať podľa toho kde bývaš, a tiež aj to čo potrebuješ, a ešte si aj porovnáš ceny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ma 4 GB ram 10.1 palcovy retina IPS displej 6 jadrovy procak a Android 7. da sa k nemu dokupit aj klavesnica
» goo.gl/FSyxHJ...
a potom sa da pouzivat ako mini notebook. ja uz sice jeden notebook mam ale ten je moc velky na bezne nosenie so sebou toto by bolo urcite riesenie..
ja som za tu cenu našla na SR tablet od HP ktory už rovno k nemu mal klavesnicu
@kevin ja mam 6,4 palcovy telefon a mam aj notebook aj stolny pocitac na hry, ale ked si chcem napriklad pozerat videa v posteli tak s tym notebookom je to nepohodlne nmozem to drzat v rukach nemozem tam pouzivat prsty... telefon mi je zas primaly ani 6,4 palcov mi nestaci a na filmy je to nepouzitelne.
mb air je vykonovo nedostatocny a hlavne ma male rozlisenie... na pozeranie emailov instagram alebo fb to staci ale na serioznu pracu resp. studium to je utrpenie. a za tu cenu si kupis notebooky inych znaciek v takej konfiguracii ako ma pro.
Preto odporucam
neni 8jadro jako 8jadro..to uz mam v telefone nejaky ten rok. ten mediatek co tam nacpali urcite nepatri k spicke. tie ramky a ulozisko tiez nebudu patrit k najrychlejsim. "len" fullhd display by mi uz nestacil. fotky to tiez nerobi najlepsie. 5100mah baterka. pekna hodnota na papieri ale v reali co som testoval jeden taky telefon ma to moc nepresvedcilo k tomu takmer ziadna podpora a ziadna zaruka...no co ja viem
samozrejme zlepsilo sa to ale ako nejaky technologicky zazrak by som to nepovazoval. od top smartfonov to ma stale na mile daleko...i ked ta cena je lakava a niekomu by to stacilo no