@darksider96 a tak mi povedz, že potomkovia ktorých ľudí majú zmeniť ten "hnusný svet" ak nie práve tých, ktorí sú s ním nespokojní? Tento argument mi vždy pripadal strašne spiatočný. Som zástancom názoru, že aj hnusný život je lepší ako nič.
@1ggy Človek, ktorý si je poriadne vedomý tejto existencie nikdy nebude s týmto svetom spokojný. A tí čo sú "spokojní" s týmto svetom, tak to je ich problém. Navyše za pár dekát tu už nebude absolútne nikto spokojný podľa toho ako sa táto spoločnosť vo svete vyvíja.
@darksider96 Na svete nikdy nebolo len dobre a nikdy nebude
Nuž a človek je živočích, našim jediným zmyslom života z biologického hľadiska je odovzdať gény a zomrieť
Určite áno, pretože základnou vlastnosťou života a živej hmoty ako takej je reprodukcia a tým zachovanie druhu a kontinuity života. Takže, ak máš podmienky, choď určite do toho, množ sa a zachovaj druh !
ak nad tým uvažuješ ako nad niečím, čo sa "oplatí", tak rozhodne nemaj
keď si uvedomíš, že ju chceš aj napriek tomu, že nie všetko môže vyjsť podľa tvojich predstáv (deti budú choré, neskôr budú mať odlišné názory a pod.), tak do toho choď
Otec hovorí svojim deťom: "bol som bohatý mal som drahé autá ženy luxusnú vilu a raz mi jeden muž povedal ....vzdaj sa toho všetkého založ si rodinu lebo ak nie tak keď budeš na smrteľnej posteli a sám, nebude ti mať kto ani pohár vody podať keď budeš smädný." A viete čo deti ? .....čo ocko čo??? .......Ja vôbec necítim smäd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Nuž a človek je živočích, našim jediným zmyslom života z biologického hľadiska je odovzdať gény a zomrieť
keď si uvedomíš, že ju chceš aj napriek tomu, že nie všetko môže vyjsť podľa tvojich predstáv (deti budú choré, neskôr budú mať odlišné názory a pod.), tak do toho choď