sice mam 20 ale chcem opravit pokazene auto a brrkat s nim znovu po ulici
.... ani neviem ako sa pokazilo, tusim to bol naraz do steny a odvtedy nefunguje .. chcem sa opytat ci vie niekto v com moze byt problem alebo preco a kde sa najcastejsie
to je popis problemu ako pod namna z boku.. ale predpokladam ze to nebol model, len taka ta hracka, cize to rozober a skontroluj elektroniku, hlavne kable, mozu byt vytrhnute.. ono to ma pravdepodobne len jednu ci dve dosky, ziadne oddelene regulatory pre motory ani nic podobne..
moze to byt milion veci, to by bolo dobre cele premerat, ale to sa ti asi nechce a ani nemas ako a ani nevies ako.. kazdy rezistor, kondenzator, cesty ci su dobre.. vies, takto ked nevies poriadne popisat zavadu tak sa tazko urcuje riesenie problemu, takze ak nemas znameho elektrikara co ti to vie pozriet, tak sa na to radsej asi vykasli a kup si nove... ja by som si ale tie z tesca alebo dracika nekupoval, ja si planujem kupit riadny model s komplet podvozkom ako maju realne auta, ramena, tlmice, riadenie vsetko.. stoji to troska viacej, ale uzijes si s tym neporovnatelne viac zabavy, je obrovske mnozstvo od on road, cez rally az po off road, ale pred kupou takeho modelu si popozeraj fora a pospytuj sa ludi co sa tomu venuju aby si nekupil hlupost, lebo castokrat prihodis par eur navrch a mas o triedu viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty