@riskozvychodu akože ja viem čo to znamená, ale prečo práve ten termín. nerozumiem. púšťať sa.. ako ? že duša mi opustí telo, alebo čo? proste sa mi rozum zastavuje a to mam len 20 rokov som az taky stary?
@igorv opúšťať sa = mať sa tak nedobre, že ti je jedno že vtedy nerobíš nič prospešné pre seba iba samé neprospešné veci
trebárs preležať deň v posteli a počúvať hentakú hudbu a nič iné nerobiť považujem za opúšťanie sa preto, že som za ten čas mohla vykonať hafo prospešnejších vecí ktoré som nevykonala a teda som sa nesebazveľadila a možno aj napchala kilom čokolády a neučesala a neprezliekla z pyžama takže som zanedbaná = opustená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a inak @1 ale počujem to prvýkrát
The Band Perry - If I die young
a potom také, čo sú osobné a nepoviem
aj s krásnym kíčovým videoklipom
trebárs preležať deň v posteli a počúvať hentakú hudbu a nič iné nerobiť považujem za opúšťanie sa preto, že som za ten čas mohla vykonať hafo prospešnejších vecí ktoré som nevykonala a teda som sa nesebazveľadila a možno aj napchala kilom čokolády a neučesala a neprezliekla z pyžama takže som zanedbaná = opustená
odella som si nedávno šialene zamilovala, má tam viac takých opušťákov
z tých tvrdších milujem opušťáky od BMTH- Drown, seen it all before a poslednou dobou stále revem pri tejto-
noo proste nieco medzi depkou a byt down a rochnis sa v tom stave alebo s tym nemozes v tom momentte nic urobit :letim:
A musim povedat, ze aj slovenski chlapci ma celkom prekvapili
ja si podobne ako @23 posmoklím pri placebo
bolo by ich viac, ale som cez nemecku proxy a tam su blokovane na youtube
ešte
toto je najviac ♥