rozostavané metro (teda to čo stihli postaviť ale dajak nepokračovali), a v petržalke pri žst je také dačo také rozostavané, síce je to zamknuté oficiálne ale vylezieš tam v pohode. pekný výhľad
v BA neviem ale u nas je toho vela ale neda sa uz chodit nikde vsade chodia jebnuty ludia a v BA to bude asi podobne kedze BA ma asi o 400 000 obyvatelov viac ako my
Tronet,hinta budova pri eurovei, bazen nad tunelom do karlovky,razsochy,raketova zakladna..tam sa ide mrte dlho dokopca(autom) z dubravky,terno v ruzinove byvale.....takto z hlavy
Takže Urban Explorationu sa venujem už od svojich 10 rokov. Súvisí to najmä s graffiti, ktoré robím. Najviac ma naučili opustené budovy kontrolovať adrenalín. Napr. Rázsochy poznám lepšie ako svoju dlaň (kokoti odpustite si narážky ohľadom bývania, fetovania a pod.). V Bratislave je minimálne osem opustených budov, ktoré väčšinou sú strážené. na U.E. musíš byť pomerne dosť fyzicky zdatný, a adrenalín ti nesmie ovládnuť celý mozek, lebo by si urobil pičovinky keď chceš, ozvi sa, môžem ťa na nejakú z týchto zobrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lebo poznám pár takých, ale tak podľa toho čo v nich chceš ti už poradím konkrétnejšie.
...dobre, ja uznávam, že tam nikto nie je Ale aspoň mám menej roboty