Poznáte niekto nejaké miesta, kde sa nachádzajú opustené budovy? Vždy ma lákalo niečo také preskúmať, dokonca máme youtube. Najlepšie zo Žilinského kraja ale kľudne napíšte o hocičom.
Bol som v takej obrovskej opustenej budove na výrobu nejakých chemikálií v nemecku a bola to bomba zážitok, stravili sme tam snáď 7h a strach niekedy neskutočný, či už kvôli tomu, že na tom istom pozemku bola firma a ľudia, ktorý tam pracovali, čiže trebalo sa skrývať ešte pred vstupom a tie zvuky všelijaké od zvery a temno bolo fascinujúce, boli tam 3 poschodia + jedno vytopené podzemie úplne temné, rôzne miestnosti so zaujímavými vecami, labákmi so strojmi, proste nádhera...a ešte v opustených kasárňach, ale to nebolo až také super, ale videl som ako vyzerajú kryty, kde spia a pod .... ale tie továrne sú asi fakt bomba, keby som mal možnosť ísť s niekým, neváham a znova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
inak tato tema tu uz bola davnejsie viackrat skus pohladat aj