Dnes som si 4x porevala v práci a sef mi potom povedal takú kravinu, že zajtra za ním pôjdem do kanclu a prehovorim mu do duše že mám depresiu a nech neprudi zbytočne
@dollish slovom DOST a uvedomila som si iste skutocnosti cez ktore teraz nejdem.Raznost je to co clovek potrebuje aby zmenil svoj zivot..dalej silu ist dalej a menit veci okolo seba.( najlepsie je si uvedomit ze aka hlupucka som to ja bola..ale uz viac nechcem byt) je to taky odrazovy mostik ( kludne ts ak chces poradit )
Bohuzial dnes naozaj ano, a ked nepomohlo ani večerné cvicenie, tak som dospela k zivotnej mudrosti, ze niektore dni su dobre iba na to, aby sa islo vecer spat. Takze docestujem domov a sipka do postele.
ten kto sa ľutuje, ten pojem kto vymyslel, ten nevie presne definovať, na akom základe ten pocit samoľútosti vzniká. pretože vieš, obyčajne toho človeka považujeme za akéhosi, kto potrebuje pomoc, kto sa opúšťa. lenže .... on naozaj potrebuje pomoc, a si to uvedomuje....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a to som mala dnes aj zubára