Taká otázka O.o neviete bežnú stanovenú cenu za jeden hovor minútový ?Túú cenu ktorá je bez výhod a paušálov ak vôbec paušály v podstate nejak ovplyvňujú cenu za jeden minútový hovor.
Mám paušál, ale chcela by som vedieť aká je bežná cena za hovo
@15matka14 ak máš kredit tak to ťažko lebo to pozoruješ a na tej faktúre si to môžeš vypočítať ak máš v mobile pamäť na to koľko máš prevolaných minút . Neviem o tom, môj paušál je vysoký pravidelne
no veď som počítala na faktúre a dobludu to tam mali ....ale nie hovory, ale internet...som mala mať na 6 mesiacov zadarmo, ja som ale povedala že nepotrebujem, mam doma, nech mi to v mobile bloknu, povedali ok...a zrazu pride faktura a tam bolo neviem kolko e za internet ktory mal byť zadara, kt som ja navyše mala zrušeny a v živote som na mobilnom nete nebola
15@matka14 tak aby y teba vytiahli peniaze čo by preto tento národ nespravil ojebáva kde môže aj ja sa kedy tedy čudujem. Ja to moc nesledujem to matke chodí faktúra ale tá len zahlási "to koľko si zas prevolala" niekedy sa mi stalo, že mi ušiel prst na internet a potom si zato účtoval orange 1 euro...pri tom som tam bola tak 2 sekundy omilom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov