Prečo sa niektoré baby machlia, ale nevyšklbú si obočie? Akože nie, že by museli alebo čo, ale podľa mňa to nie je pekné. A keď sa machlia, lebo chcú byť „pekné“, pričom práve to niekedy vie byť skôr pekne hnusné, tak si nechajú zarastené obočie? To ne
no vyzerať ako Brežnev by som nechcela, ale vytetovať obočie je tiež otrasné (blee). upravovanie je normálne a prirodzené, ak to nerobia a je vidieť, že by mali, tak sa to vôbec k inak upravenej tvári nehodí.
@denisska Mňa to vôbec nebolí. Bolelo ma to, keď mi najprv mama šklbala a teraz si to sama, čo som sa najprv bála, že toho nebudem schopná, keď viem, že to bude bolieť a že sa zohavím a nakoniec som zistila, že keď si to sama, tak to VÔBEC nebolí a že to mám ešte lepšie, než predtým.
no...tak ak je prilis hrube a vyrazne to obocie, tak je prospesne, ked si ho dievca nejak upravi...ale zas poznam baby, ktore si vytrhavaju, aj ked by vobec nemuseli...vtedy to povazujem za zbytocnost. co sa tyka malovania, tak radsej mam nenamalovane dievcata.
moja spolužiacka ho ma vytetovane..predtym ho mala vytrahane do tenkej ciarky a same chrasty okolo ja mam prírodne vytrhane a som spokojna ale privykrat trhanie no skoro mi oci vybehli
ked som bola nejaká osmačka, tiež som to tak robila fuj, ked si nato spomenem je mi zle modré tiene na oči, čierna ceruzka,,no strašné niečo..chvalabohu už to mám za sebou, teraz ani tiene na oči neznesem strašne umelé mi to príde..a vytrhavanie obočia ma vobec nebolí, a vytrhavam si sama..narozdiel od mojej mamy, ktora by si to sama nevytrhla ani za nič
no jo., po polnoci ked uz je clovek absolutne unaveny a nevnima tak to neboli vobec., problem je v tom ze rano sa pozriem do zrkadla a poviem si len a sakra...
som za to aby boli dievčatá prirodzene pekné, ale samozrejme nejsom ani proti tomu, keď navštívia kaderníka, alebo majú pekne upravené nechty, alebo už spomínané obočie xD
boze nevim do kedy vam mam hovorit....ze mynule sam bol u suseda ktory ma 54 rokov a mal taky pristroj na upravu chlpov v nose, chlpov v uchu, upravu obocia a chlpkov na krku a ze pre muzov.... a ze on to ma uz doma 5 rokov... tak pozeram ze aj ja si kupim.... a isiel som do obchodu-elektro a tam toho maju v regaly navyber viacej ako chladniciek taze si mysklim , ze aj dievcata si ho mozu upravovot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a este k tomu jemoja mama kozmeticka..
ale fakt nie, boli to jak fras.ale za to sa ani velmi nemalujem
sexica
ked si to robims ama, tak je to v pohode..
ale sporadicky chodim kozmeticke na vytrhavanie a tam to bolí.. nechapem
a inak nevšimli ste si, že jendo obočie máte lepšie ako druhé??? ja mám napríklad prvé dobré, spravý sa mi pekný oblúčik a lavé je nejaké divné
a malovat? naco? lenivost rulz