@15 ok.ok. mylim sa. sorry. vratme sa k teme. Takže ešte som nepočul že by nejaká baba na sprchu nadavala. a autorka diskusie len nech cvičí a može to dotiahnuť na pekný čas. potom nech napíše kolko to trvalo. alebo píšte všetky, že ktorá dosiahla rekord...
ja sice nesom dievca ale ked si ho dlhsie sprchujem tak sa urobim a preto si ho na plavarni len tak opatrne osprchujem aby som nestrekol . a dozadu som este neskusal.
kks ja som sa najrychlejsie obliekla za 30sekund a je to prawda..=D ked sme sa z kamosom u neho kupali zrazu zaklopala sestra ja som rychlo vybehla ani som sa neurela a naha som vysla na chodbu (najprv som sa schovala v ich obyvacke sestra isla do kuchyne a ja som az potom vysla na chodbu (akoze pri vytah- sak viete jak to vyzera v cinziakoch)=D) tam som sa obliekla a kamos sa robil ze sa kupal nastastie si ma jeho sestra ani newsimla... to boli stresy.. ale tak spominam v dobrom a teraz si z toho robime haluz =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
(komentáre typu:každý to volá inak vopred odsucdzujem )
sprcha = súkromie, pohodlie, luxus