Otazka smerujuca pre zeny. Za aky cas zhruba dosiahnete orgazmus, ak mate idealne podmienky.(myslim tym ze vsetko je podla vasich predstav:spravny partner,nalada,chut,miesto).?
Aj pri ideálnych podmienkach to nie je vždy rovnako. Napríklad od toho ešte záleží v akej časti cyklu ju dievča a kopu iného... Niekedy je to do päť minút, niekedy na to treba aj 30. Ťažko povedať.
@janosik28 Neboj sa na rozdiel od teba mam to IQ o trocha vysie a viem co je slusnost nikdy by som nezakladal taketo primitivne forum ako si zalozil ty len aby ti tu dievcatka vypisovali o ich sexualnich uspokojeniach a tym padom aby si sa aj ty uspokojil chuj .
@janosik28 Mas pravdu nepochopil som lebo jedine uchylak dokaze pochopit druheho uchylaka ale pre mna za mna rob si co chces je to tvoj zivot ja ta mozem akurad len lutovat ze si takto dopadol chod si vybrnkat na tich komentaroch co ti tu baby pisu .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
s partnerom? fuu
Pre chuja je chuj kazdy.......
Treba poriadne, spravny uhol, dostačujuca rychlosť.