Zaujimalo by ma po akom case (priblizne) ste mali prvy orgazmus (od prveho sexu)..kamoska tvrdi ze hned na druhykrat no nechce sa mi tomu verit (ak je to pravda tak jej teda vazne zavidim )
no tak to by si sa cudovala moja. mne to s frajerom dost dlho trvalo. to je skutocne individualne. niektora zena potrebuje viac a ina je hned spravena ale tak citala som ze niektore zeny nemaju nikdy v zivote orgazmus a vacsin az po tej 20tke
my s tym problem nemame a poviem ti ze to nieje vobec na chalanovi ci sa zena urobi. vacsinou do 20tky dostavate len klitoralny orgazmus a ten skutocny pride az po nejakom tom treningu a urcitych vedomostiach o danej zene lebo kazda je ina
Ja som sa docital pred casom, ze orgazmusa sa vacsinou dosahuje po urcitom case sexualneho zitia. Ak mala zena uz pred tym taky vstah tak ho moze dosiahnut aj po druhom raze. Dalej zavisi aj od sikovnsoti partnera. takze cim viac tym lepsie a ym rychlejsie sa to aj dosiahne.
Ja som ho mala až asi po dvoch mesiacoch a nemyslím, že by môj partner nebol dosť šikovný. Závisí to od toho, kedy sa dokáže žena úplne uvoľniť. Pre mňa ten moment prišiel, až keď som začala brať antikoncepciu, lebo dovtedy som bola stále na nervy (asi viete z čoho...)
Orgazmus sa zacina v HLAVE!!!!baby nie vzdy je na chalanovi....verte mi ze aj s tym najnemoznejsim chlapom mozete dosiahnut orgazmus...staci to vziat do vlastnych ruk
Na druhy krat ....a nemam ziadny problem ho dostat ...pri sexe ked si poviem ze uz by bolo na case tak sa spravim ale vacsinou to drzim pokial sa da .....ja mam s tym vzdy problem ze sa rychlo spravim iba ked zla nalada, abo daky problem tak vobecD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale tak podla mna to mohla mat na druhy ved ked bola v pohodke a chalan vedel ako na nu preco nie?