Zdravím vospolok práve som po horúcej, večernej sprche. No a sprcha je pre mňa miesto, kde občas premýšľam, či filozofujem nad chlopotinami v tejto chvíli vás isto napadne, že sprcha plus orgazmus, čo tam asi robil že ale momentálne to je vedľajš
nevidím dôvod si odriekať niečo také ...
ale ak vyslovene som zaneprázdnený a neviem kde mám hlavu a tak, tak zhruba 5 dní, potom už cítiť že čosi nie je ok
záleží, že ako si spomeniem resp. aj ako mám príležitosť... keď si nespomeniem dva týždne, tak si nespomeniem dva týždne, keby si nespomeniem tri mesiace, tak v pohode som celé tri mesiace ono je to príjemné, pekné, ako si písal prospešné, ale minimálne pre nás ženy, keďže nemáme plné semenníky, to nie je nevyhnutné...
@kitty7 fúha no keď len vtedy, kedy si spomenieš tak to je docela nezávislý prístup pretože niekto môže skôr tú chvíľku, kedy si spraví dobre, vyhľadávať
no asi najviac som vydržala ked som bola skoro 2 tyždne v nemocnici. ale ked som došla domov nevedela som sa dočkať sukromia proste dlho nevydržím, max pár dní.
bez orgazmu? po dvanástich až dvadsiatich hodinách zhruba to hodne irituje a znervózňuje, druhý deň to útočí v tých najnečakanejších momentoch (ale teda len chvíľami), tretí je to permanentná nervozita na pozadí, a za štvrtým to tak nejak ustane a potom aj keď sa vzruším tak nejak nemám pudenie to "uvoľniť", a v takom stave sa mi podarilo párkrát zostať aj dva-tri mesiace, ale potom zas dostanem chuť, nie v zmysle že potrebu, ale chcenie zažiť ten pocit, a tým to zasa resetnem na začiatok celého procesu.
mal som obdobie (dost dlhe) kedy na mna dolahla asexualita, cize som to nepotreboval, nepocitoval nejake chutky a neurobil som sa aj mesiac.. raz som si to aj pocital bo som chcel vediet ci vydrzim podla jedneho filmu (40dni a 40 noci ci jak to bolo)..vydrzal som ..
a teraz to ani neriesim, nezamyslam sa nad tym..ale ak clovek musi vydrzat, tak vydrzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale ak vyslovene som zaneprázdnený a neviem kde mám hlavu a tak, tak zhruba 5 dní, potom už cítiť že čosi nie je ok
( áno správne, inak si neodpustím ani deň )
co uz, ludia si (sami sebe) musia pomahat : D
@melancholik dôvod tam ani nie je a kvôli vyťaženiu sa to dá chápať
dlho
no občas samú seba prekvapujem, ako dokážem dlho bez toho vydržať (teda dlho podľa mňa )
a teraz to ani neriesim, nezamyslam sa nad tym..ale ak clovek musi vydrzat, tak vydrzi.