Ahojte Baby, dostal sa mi do ruky katalóg Oriflame, z danou kozmetikou osobne ešte skúsenosť nemám a ani moje kamošky, aký máte na Oriflame názor, objednávate si túto kozmetiku? Je to lepšie ako si ísť kúpiť niečo do drogérky?
Najhoršia kozmetika ever..... z rúžu mám alergiu, linka na oči nefarbí ako by mala, tiene sa zmažú po pol hodine, ceruzky na oči no.. mohla by som si s tým vypichnúť okolo aby to farbilo... díky, nie.. drogéria 4ever
@1 presne naopak, mám ju celkom rada aj keď je pravda že ja si kupujem len krémy, telové mlieka a podobné vecičky ale s tými som problémy nemala, aj keď musím povedať že avon je o niečo lepší
Ja ju určite otestujem, aj keď mi trošku prekáža ten katalógový predaj, predsa kým si niečo nevykúšam tak neviem.. a potom ešte čakať kým mi to príde domov ojojoooj Baby vy si kupujete cez eShop alebo katalóg? a čo poviete na ich ceny, hmm?
ja robím vlastne oriflame, teda že predávam tie výrobky z katalogu (dokonca ani neviem, ako sa to volá, hanba mi )
no a výrobky, ktoré sa mi páčia a mám rada, sú: to vajíčko, ale nie ružové!! to mi smrdí strašne ale karamelové sa mi páčilo a čokoládové ešte viac.. a potom špirálu mám odtiaľ.. viac výrobkov ani nepoužívam..
ale tiež som počula už veľa ľudí nadávať na oriflame výrobky
@jankakvietok už si vyskušala nejaké vyrobky značky oriflame, ak ano, ako si bola s nimi spokojná. ja som vyskušala rôzne kozmetické značky, mala som problém s pleťou ,ale od kedy používam kozmetiku oriflame som veľmi spokojná.ľutujem, že som sa k nej nedostala skôr. napiš svoj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
majú výrobky, ktoré sú dobré a ktoré sú menej dobré, tak asi ako každá kozmetická značka
tiež chválim tú tekutú očnú linku ako @ruderenee
a často chodím na ich stránku, kde si pozriem, čo na ich výrobky hovoria ostatní
» sk.oriflame.com/...
dekoratívna kozmetika - cca rovnaký priemer, až taká slabšia.
ALE...
za tento balzam oriflame milujem!!! NIKDY som nemala lepší, a už iný ani nechcem vidieť
» sk.oriflame.com/products/produc...
no a výrobky, ktoré sa mi páčia a mám rada, sú: to vajíčko, ale nie ružové!! to mi smrdí strašne ale karamelové sa mi páčilo a čokoládové ešte viac.. a potom špirálu mám odtiaľ.. viac výrobkov ani nepoužívam..
ale tiež som počula už veľa ľudí nadávať na oriflame výrobky