Ahojte v Oriflame pracujem vyše roka a už sa nemám koho ani už neviem ako slušne opytať dakoho či by nemal zaujem si ničo objednať strašne sa bohim že bude drzá prosím poradte mi ako na to velmi vám dakujem
Daj si na FB status ak máš aspoň 100+ známych možno sa niekto nájde. Inak by som ti ešte niečo napísal ale bolo by to asi to isté ako prvá veta v @1 takže tu už končím .
Teraz sa blížia Vianoce, choď s nejakou kamkami von, navrhni im že teraz sú v katalógu rôzne akcie, čo môžu kúpiť blízkym pod stromček alebo tak. Poraď im, dajme tomu že im ukážeš nejaký produkt s ktorým si spokojná ty prípadne niekto iný. Alebo to hovor formou prezentácie. Prečo sú tie výrobky lepšie ako z inej značky a tak.. Navrhni kamarátke že "tvojej mame by sa toto možno páčilo", "toto si moja mama objednáva, tety,,atď" , daj jej katalóg domov na prelistovanie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ak si myslíš opak, poraď si