...chcela by som sa spýtať, či niekto robí s oriflamom. Sesternica ma nahovára, aby som začala aj ja, že je to dobré, lebo má lacnejšiu kozmetiku. Ja by som s tým aj začala, len neviem, či to nebude blbosť. Hmmm...?
Oriflame sa mi nepáči, Avon je oveľa lepší. A nie je to blbosť, pokiaľ budeš mať nejaké tie zákazníčky, aby si mohla spraviť akú-takú objednávku. Myslím, že sa to oplatí. Tiež som Avon lady.
no robila som s avonom aj s oriflamom a tiež som za to, že avon je lepší. teda zarobila som tam niečo, v oriflemom tuším nič, už neviem. čo sa týka cien, obe sú myslím vyrovnané, v každom je niečo akciové, niečo drahé. ja v tom veľký rozdiel nevidím, až na ten zárobok.
Ja by som zase povedala, že Oriflame sa mi zdal cenovo prístupnejší. Napr. som si kúpovala make-up v akcii, cenovo boli na tom rovnako s Avonom, ale Oriflame mal viac mililitrov, takže sa mi to viac oplatilo.
no poviem ti takto....ja osobne si radsej kupim kozmetiku v droegerii, kde si to mozem ohmatat, ovonat atd...
Mna na to tiez nahovarala svagrina , ktora na tom zaraba uz dost dobre prachy...ale povim ti jendo, ja to jednoducho nemam v krvi vtierat sa ludom a zarabat na kamosoch-tak ako to uz bolo spomenute.. A ked chces na tom trhnut dost velke rpachy, musis tomu venovat vela-vela casu..
prosto ak nie si vtierava povaha ochotna kvoli peniazom aj trosku oklamat, tak radsej NIE
podla mna je lepsi Oriflame,jednak ako povedala Crew je cenovo dostupnejsi, a aj sa mi tam pacia viac vyrobky,jediny klad na Avone vidim v ponuke bizuterie-ta je ovela krajsia ako v Oriflame.
kazda poradkyna co robi oriflame ma 23 percentnu zlavu z kazdeho vyrobku nezavisle od vysky objednavky kdezto v avone je zlava umerna vysku objednavky cize na zarobok je oriflame vhodnejsi.o kvalite kozmetiky teraz nehovorim...ja osobne si objednavam aj z avonu aj z oriflame a nakupujem aj v drogerkach....
na to aby si bola úspešná a zarobila si predajom kozmetiky nemusíš byť vtieravá... práve naopak.. mala by si sa snažiť poradiť, ale nič nevnucovať a určite nezavádzať a neklamať!
Ak nemáš obchodného ducha.. nemusíš predávať - môžeš sa zaregistrovať do Oriflame a nakupovať len pre vlastnú potrebu.
Dievcata, ponúkam predaj kozmetiky Oriflame (i registraciu novych poradcov), obsluzim zakaznikov Z BRATISLAVY, SENCA a okolia.
Ceny v Oriflame su poslednu dobu fantasticke! Ovela nizsie ako v drogerii a co sa tyka kvality, je to svetová top kvalita kozmetiky s prírodnými prísadami... Kopa najkvalitnejsich vyrobkov vychadza priemerne na cenu okolo 30-80 SKK.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mna na to tiez nahovarala svagrina , ktora na tom zaraba uz dost dobre prachy...ale povim ti jendo, ja to jednoducho nemam v krvi vtierat sa ludom a zarabat na kamosoch-tak ako to uz bolo spomenute.. A ked chces na tom trhnut dost velke rpachy, musis tomu venovat vela-vela casu..
prosto ak nie si vtierava povaha ochotna kvoli peniazom aj trosku oklamat, tak radsej NIE
Ak nemáš obchodného ducha.. nemusíš predávať - môžeš sa zaregistrovať do Oriflame a nakupovať len pre vlastnú potrebu.
... rozhodnutie je na tebe
www.orinet.webnode.sk
Ceny v Oriflame su poslednu dobu fantasticke! Ovela nizsie ako v drogerii a co sa tyka kvality, je to svetová top kvalita kozmetiky s prírodnými prísadami... Kopa najkvalitnejsich vyrobkov vychadza priemerne na cenu okolo 30-80 SKK.