ale nie...to su produkty ale nie znacka....trebarz ako napr orava televizory chapete???myslim tym skor daku spolocnost alebo tak...trebárs st. nicolaus
podla mna najznamejsia slovenska znacka vo svete bola "Vinea".
Bol cisto slovensky brand, ktory sa stal znamym aj vo svete a koncom osemdesiatych rokov sa zacal vyvazat do USA.... (Kofola nie je az tak medzinarodne znama)
A z novodobych? Co ja viem podla mna asi iba "NOD32" resp. "ESET" - slovenska antivirova firma s pobockami po celom svete.
@wardog az na to ze Bata bola nasa (cesko-slovenska) znacka do momentu, ked prisli komunisti a v 1948 plusminus rok zostatnili fabriky...
vtedy Bata koncern zacal fungovat z Kanady (kde mali tiez svoje pobocky ako po celom svete, a vlastne uz neboli nasou firmou, lebo majitelia co to vlastnili usli pred komunistami na zapad a zachranili cast svojej firmy...
vlaste da sa povedat, ze Bata bola nasa znacka, ale sami (ludia) si ich vyhnali tym, ze to dovolili komunistom....
Hej presne DOuble Cross som chcel povedat aj ja, vyraba sa na Slovensku, stoji v prepocte okolo 50 eur a predava sa len vo vybranych obchodoch a podnikoch v New Yorrku a New Jersey. Ale original majitelia su tusim americania
V prvom rade chcem pochváliť @Frxxx -a za to, že založil normálnu, zaujímavú diskusiu a navyše ešte aj takú, čo tu nebola ešte vôbec, alebo ak náhodou bola, tak dávno.
Mňa napadla napríklad Indulona
Ale naizaj podľa mňa veľmi dobrý krém na ruky, vyskúšala som kopu drahších krémov ale aj tak mi príde Indulona ako nejlepší krém na ruky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
» www.doublecrossvodka.com/...
vzdy mi to pripomenie vonavku
alebo napr. Corgon
podla mna najznamejsia slovenska znacka vo svete bola "Vinea".
Bol cisto slovensky brand, ktory sa stal znamym aj vo svete a koncom osemdesiatych rokov sa zacal vyvazat do USA.... (Kofola nie je az tak medzinarodne znama)
A z novodobych? Co ja viem podla mna asi iba "NOD32" resp. "ESET" - slovenska antivirova firma s pobockami po celom svete.
nemate ani tusenia otom co vsetko sme vymysleli a vyrobili
@mayo no tak to je krasa
ale tak dako vela tu toho nieje
tango kopacky sa uz nevyrabaju?
vtedy Bata koncern zacal fungovat z Kanady (kde mali tiez svoje pobocky ako po celom svete, a vlastne uz neboli nasou firmou, lebo majitelia co to vlastnili usli pred komunistami na zapad a zachranili cast svojej firmy...
vlaste da sa povedat, ze Bata bola nasa znacka, ale sami (ludia) si ich vyhnali tym, ze to dovolili komunistom....
no inak výtazí zubna pasta Polana
drvivá väčšina áut ide na vývoz (USA, Nemecko) takže myslím že môže byť
Mňa napadla napríklad Indulona
Ale naizaj podľa mňa veľmi dobrý krém na ruky, vyskúšala som kopu drahších krémov ale aj tak mi príde Indulona ako nejlepší krém na ruky.
Hydina Cifer
Mliekarne Liptov
@kakofonia no som si ju tiez kupil nedavno,ze vratim do cias mojej mamy ale je to hnus
doprastav,ozeta...jasneee HARMASAN!!!
@stodvacinkar to je co?? to som v zivote nepocul
to je totok ujo gúgl poradí
VINUTA Rajec