basically @2 , bolo to tesne po rozchode a bola som na tom seriozne zle. velka hlupost to bola ale uz si to nevycitam lebo som dostala co som si zasluzila, pekne na vianoce sa so mnou rozisiel ale o pol roka na to sme spolu zacali chodit znova a to uz bolo super
toto nikdy v zivote nepochopim..kamaratka sa tak dala dokopy, aby nebola sama, boli spolu dva mesiace a teraz sa ho nemoze zbavit...tak radsej budem sama ako mat na krku niekoho koho ani nemam rada
Práve som si uvedomil aké je to super že som sa nikdy nedal dokopy s mojimi "crushes". Čím viac ich teraz spoznávam zisťujem že sú to len zamindrákované hipsterky. Na jednej strane sa sám sebe čudujem ako sa mi mohli vtedy páčiť, na strane druhej som rád že mi niečo aj vtedy hovorilo že nie sú v poriadku.
Je to fajn vedieť že ma intuícia nesklamala 8)
Ja som na tom podobne ako @6 , tiež mám v okolí plno ľudí čo idú do vzťahu len aby niekoho "mali", potom im to spôsobuje len problémy. Je to veľmi krátkozraké a myslím si že by ľudia mali mať väčšie nároky.
Je to však každého vlastný život, nech ho prežije ako on považuje za vhodné. :letim:
a mám také ,,choré,, pravidlo že chodiť budem/môžem len s niekym koho budem ľúbiť ... proste musím si byť istý tým že to dievča je pre mňa skvelé ... a za ten rok som spoznal dosť dievčat aj ,,s bližšej strany,, ale pri každej mi moja intuícia hovorila že to nieje nič pre mňa a ono sa to časom aj potom ukázalo ako pravda.. preto vzťah môžem začal len s niekym koho si úprimne vážim a mám ho rád a viem že to má nejaký zmysel
poznám chlapcov, ktorí to tak robili...najprv niekoho narýchlo zbalili ( z ich strany samozrejme údajne niekoho v pohode a na vážny vzťah ) ...tým sa z nich postupne vystrácali pocity osamelosti...no a keď chlapci dostali, čo chceli, začali plne vnímať s kým to vlastne sú...často so záverom, že takú osobu ani nehľadali a vôbec im nevyhovuje...tak sa teda rozišli...a keď sa "miska" osamelosti opäť začala napĺňať, našli si ďalšiu "obeť", s ktorou sa to celé zopakovalo...z týchto konkrétnych prípadov vyplýva, že človek, ktorý sa chce pustiť do nového vzťahu, by mal byť v prvom rade vyrovnaný sám so sebou...šťastie hľadané v iných nemusí dopadnúť, tak ako si predstavujeme a navyše môžeme druhému zbytočne ublížiť
ee :ble: ono ono by ma to casom prestalo bavit :ehm: a je hlupe potom povedat ze ''ehm, ok stacilo mi, vypadni'' lebo ja idem do vztahu aj do kamaratstva vzdy s takou naivitou ze wau a casom ked sa dostavam hlbsie tak len krutim hlavou ze toto nie.. toto urcite nie...
ono aj tak mam pocit ze nikoho lepsieho nenajdem a ked sa aj snazim niekoho spoznat tak je hlboko pod ciarou asi jedineho cloveka na zemi kt mi vyhovuje.. ja hlavne potrebujem niekoho pri kom by sme nemuseli riesit jeho problemy a komplexy a tym ma nezdrzoval.. niekoho s kym by sme sa vzajomne podporovali a posuvali niekam, pre mna je vztah dohoda dvoch dospelych ludi kt vedia co chcu a idu za tym spolocne... nie riesenie dookola nejakych problemov a neviem coho a zdrzovanie sa kvoli tomu, ono sa nezda ale chalani su citlivejsi ako zeny sa mi zda :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Je to fajn vedieť že ma intuícia nesklamala 8)
Ja som na tom podobne ako @6 , tiež mám v okolí plno ľudí čo idú do vzťahu len aby niekoho "mali", potom im to spôsobuje len problémy. Je to veľmi krátkozraké a myslím si že by ľudia mali mať väčšie nároky.
Je to však každého vlastný život, nech ho prežije ako on považuje za vhodné. :letim:
a mám také ,,choré,, pravidlo že chodiť budem/môžem len s niekym koho budem ľúbiť ... proste musím si byť istý tým že to dievča je pre mňa skvelé ... a za ten rok som spoznal dosť dievčat aj ,,s bližšej strany,, ale pri každej mi moja intuícia hovorila že to nieje nič pre mňa a ono sa to časom aj potom ukázalo ako pravda.. preto vzťah môžem začal len s niekym koho si úprimne vážim a mám ho rád a viem že to má nejaký zmysel
aj tak by sme sa rozisli po nejakom case vysoko pravdepodobne.
ono aj tak mam pocit ze nikoho lepsieho nenajdem a ked sa aj snazim niekoho spoznat tak je hlboko pod ciarou asi jedineho cloveka na zemi kt mi vyhovuje.. ja hlavne potrebujem niekoho pri kom by sme nemuseli riesit jeho problemy a komplexy a tym ma nezdrzoval.. niekoho s kym by sme sa vzajomne podporovali a posuvali niekam, pre mna je vztah dohoda dvoch dospelych ludi kt vedia co chcu a idu za tym spolocne... nie riesenie dookola nejakych problemov a neviem coho a zdrzovanie sa kvoli tomu, ono sa nezda ale chalani su citlivejsi ako zeny sa mi zda :ehm:
a mám s ním dieťa