Ako prebiehalo vaše osamostatnenie? Čo všetko ste si zobrali od rodičov? Myslím napríklad hrnce, riady, uteráky, periny, obliečky.......
Rozpíšte sa, ako ste sa osamostatnili!
Ale myslím fakt osamostatnenie, nie také, že idete do iného mesta, a všetko eš
Kúpil som si dom, pokiaľ som ho prerábal tak som ešte býval u rodičov.
Do vlastného som si nebral nič zo spoločnej domácnosti, len veci čo som si sám kúpil (oblečenie, elektronika, písací stôl, postel).
Všetko čo som potreboval som si postupne kupoval.
Varil som už aj doma, takže s pečením varením problém nebol, hladný som nikdy neostal
Ale pračka, to je moje celoživotné prekliatie No chodím v čistom
jedno tricko, mikina, zopar spodarov, ponozky, hygienicke potreby, uterak v taske. ziadny mobil elektronika len pas a 500 eur v ruke na nocnu cestu vlakom bratislava vieden, prespanie v novembrovej kose na lavicke cakajuc na ranny spoj cez rakusko nemecko a nemecko francuzke hranice do uprsaneho strasburgu. v skratke tak nejak
no som este iba na intraku,nie je to uplne osamostatnenie,chodim domov,ale perem si tu,obliecky mam odtadialto,uteraky,riady,hrnce som si kupovala sama tu.
periny mam intrakovske,lebo su fine a moje periny z domu mam u frajera
z domu mam akurat tak salky co som mala svoje
Ked som odišla do Anglicka zobrala som si zo spoločnej domácnosti len šálku na čaj a osušku. Kebyže idem bývať s frajerom na SVK zobrala by som si manželsku posteľ, periny, obliečky, žehličku, osušky, rychlovarnu kanvicu, počítač možno aj telku by som odvliekla. A koberec lebo ho milujem a veľmi mi aj s posteľou chýbajú.
tak uplne ozajstne som sa osamostatnovala az teraz pred mesiacom a moja manka nam dala vysavac plus nejakych 100€ mi poslala na veci do bytu za ktore sme kupili taniere, hrnce, perinku a take tie veci
ale teda o dost viac sme minuli na vybavenie nez tych 100€ od manky a to hocico este nemame, a kamarati nam kupili zehlicku ked prisli na navstevu
brala som si jeden kufor, ked som odchadzala od nasich, ale tak naozaj som sa osamostatnila pred dva a pol rokmi, ked som sa stahovala teraz uz k byvalemu, pokupila som kopec veci do domacnosti a drvivu vacsinu z nich som tam aj nechala, pretoze v novom by na to nebolo miesto vobec a serie ma to, lebo to bolo veeela peknych veci.
nvm ci som ja osamostatnena ci nie...v podstate len v peniazoch este celkom nie, inak sa uz peknych par rockov o seba staram sama...riady mam svoje, uteraky a vsetky osobne veci tiez, z domu mam jedine obliecky
Este som sa neosamostatnila a mam pocit, ze to ani tak skoro nebude... citim sa strasne nezodpovedna este a bojim sa, ze aj ked pojdem na VS a na privat, tak sa poriadne neosamostatnim, kedze tam budem mat kamosku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Do vlastného som si nebral nič zo spoločnej domácnosti, len veci čo som si sám kúpil (oblečenie, elektronika, písací stôl, postel).
Všetko čo som potreboval som si postupne kupoval.
Varil som už aj doma, takže s pečením varením problém nebol, hladný som nikdy neostal
Ale pračka, to je moje celoživotné prekliatie No chodím v čistom
periny mam intrakovske,lebo su fine a moje periny z domu mam u frajera
z domu mam akurat tak salky co som mala svoje
ale teda o dost viac sme minuli na vybavenie nez tych 100€ od manky a to hocico este nemame, a kamarati nam kupili zehlicku ked prisli na navstevu