a jednoducho viem, že sa tam nebudem zabávať, lebo budem pravdepodobne jediná, ktorá si vypije jedine prípitok... a počúvať zvrhlé návrhy, to fakt nemusím...
SAK JEJ POVEC, ZE SI DOSTALAA KRAMY..A MAS VELKE BOLESTI..A PODOBNE..ZE ZREJME BUDES DOMA..ZE AJ KEBY SI TAM SLA..ZE BY SI´S TO TAM MOC NEUZILA..ANI ONA TEBA..A ZBYTOCNE BY´S LEN TRPELA..ZE SI TO SAME NEKDY VYNAHRADITE..ZE JU POZVES NA PIZZU ABO COO..
presne, ked ste kamosky, tak by si jej mala povedat pravdu, ze akosi ta to chlastanie tam nelaka. A ked ste kamosky tak to pochopi a dakedy si to vynahradite.
Prid k nej zablahozelaj jej a potom jej povedz nieco jednuche. nemam naladu a ani chut ist tam. radsej by som bola iby s tebou a tak na cajiku. a je mi aj zle. a preto nemam fakt naladu. ja neviem co je na to m zlozite povedat pravdu? nechce sa mi a hotovo a zablahozelat jej za to mozes nie?
povedz jaj pravdu..tak jasne ak by mi toto kamaratka povedala bolo by mi luto ze nepride aaaale nebudem ju nutit do niecoho co nechce a aby sa tam nudila cely cas (okrem toho ak bude aj ona ozrata tak teba ako jedinu triezvu velmi registrovat nebude)..sak to mozte oslavit niekedy inokedy potom este raz a pekne slusne
HOVORIT PRAVDU FURT JE DOST RISKANTNE PRI TAKYCHTO VECAACH..NIE KAZDY JE TAKY CHAPAVY..A KED SA AJ NA NU NENASERE TA URCITE JEJ TO ROVNAKO OPLATII..MYSLIM, ZE POVEDAT JEJ DOVOD, KTORY JEJ PREKAZE, ZE CELA A PLANOVALA PRIST..LEN TEN DOVOD JE NATOLKO URGUNTNY, ZE INAK NEMOZE..JE ISTO LEPSI, NEZ RISKOVAT..
ALE AKO SOM UZ POVEDAL..MOZNO ZE JEDNA Z TYCH CHAPAVEJSIICH..TO UZ MUSII DOTYCNA OSOBA VEDEET, PREDSA JU LEN DLHSE ZNAA..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ic domov
Nenahnevala sa pretoze som jej hned povedala pravdu. No skoda ze aj ona mi to tak potom vratila
ALE AKO SOM UZ POVEDAL..MOZNO ZE JEDNA Z TYCH CHAPAVEJSIICH..TO UZ MUSII DOTYCNA OSOBA VEDEET, PREDSA JU LEN DLHSE ZNAA..