ahojte o tyzden idem so svojim priatelom na oslavu jeho starych rodicov(bude v restauracii). co by ste poradili,co na seba? a co by ste kupili ako darcek?( chceme nejaku malickost,poskladame sa na to + kvet.) diky
a k veci... priatelovi starí rodicia mali nedavno 50 vyrocie svadby a ja som zbolila korzetove saty a v predu kratsie a vzadu zlhsie... na oslave vsetko v pohode ale potom som sa dozvedela ze vraj boli nevhodne a tak... cize radsej by som volila nieco konzervativnejsie... a k darceku... no tek darcekovy kos nie je zly napad, alebo nieco co sa im zide a nie somarinu.. mozno by som volila konbinaciu kvet a nejaky lepsi alkohol...
Na seba určite nejakú sukňu, elegantnejšie tričko dovnútra alebo potom blúzku a opätky alebo úzke nohavice blúzka/košeľa opätky...možností je veľa..alebo nejaké šaty ležérnejšie šaty (ale nie zasa plážové )
No a darček: určite nejakú peknú kyticu a možno nejaké doplnky na kĺby + niečo sladké alebo ak rada číta, tak nejakú knihu už podľa žánru, ktorý má rada..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
darcek netusim, myslim, ze nejaky krem a vitaminy by neboli zle, aspon ja som kupoval taketo nieco cca
a k veci... priatelovi starí rodicia mali nedavno 50 vyrocie svadby a ja som zbolila korzetove saty a v predu kratsie a vzadu zlhsie... na oslave vsetko v pohode ale potom som sa dozvedela ze vraj boli nevhodne a tak... cize radsej by som volila nieco konzervativnejsie... a k darceku... no tek darcekovy kos nie je zly napad, alebo nieco co sa im zide a nie somarinu.. mozno by som volila konbinaciu kvet a nejaky lepsi alkohol...
No a darček: určite nejakú peknú kyticu a možno nejaké doplnky na kĺby + niečo sladké alebo ak rada číta, tak nejakú knihu už podľa žánru, ktorý má rada..